Το συγκεκριμένο e-learning μάθημα δημιουργήθηκε για όλους εκείνους που ασχολούνται με τη μελισσοκομία είτε με την παραγωγή μελιού είτε με το κομμάτι της χημικής ανάλυσης.
1) Χημικές αναλύσεις μελιού με βάση τη νομοθεσία, πλήρης περιγραφή του τρόπου εκτέλεσης τους (οργανολογία και μεθοδολογία).
2) Περιγραφή τρόπου διάθεσης των μελιών ανάλογα με το είδος σε εξειδικευμένες βιομηχανίες τροφίμων ή φαρμάκων.
3) Σύγχρονη μελισσοκομία και πιστοποίηση κατά HACCP.
4) Φυσικοί και χημικοί τρόποι αντιμετώπισης ασθενειών.
5) Προώθηση προϊόντων μέσω έξυπνων τρόπων ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του δικού σας μελιού (π.χ αντιοξειδωτική ικανότητα, περιεκτικότητα σε μέταλλα και βιταμίνες, περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο του υδρογόνου).
6) Τι να προσέξετε κατά την εξαγωγή του προϊόντος σας.
Μετά το πέρας του e-learning παρέχεται πλήρης φάκελος με εκτενή βιβλιογραφία καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το e-learning μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας και στο χρόνο που θα μας ζητήσετε. Επίσης μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή κ. Πασιά Ιωάννη για τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί. Το κόστος για το συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα 186 ευρώ (τελική τιμή).
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου