Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για την απόκτηση ζωνών του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΜΜΑΧΟΙ ΙΤΕΑΣ





Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για την απόκτηση ζωνών του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΜΜΑΧΟΙ ΙΤΕΑΣ στις 22/06/2018. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Εξεταστής ήταν Ο Κύριος Γεώργιος Καλφαγιάννης κάτοχος 4 Νταν, αναγνωρισμένος προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδία Ταεκβοντό ,από τον Α.Σ.ΑΓΩΓΗ ΠΑΤΡΩΝ.

Όλοι οι αθλητές εξετάστηκαν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και με απόλυτη επιτυχία, επέδειξαν τις ικανότητές τους στην πολεμική αυτή τέχνη, η οποία προάγει την πειθαρχία, τον σεβασμό, την ευγένεια και την ακεραιότητα.

Ο προπονητής του συλλόγου Κύριος Καλημάνης Δημήτρης, αναγνωρισμένος Προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, κάτοχος 4 Νταν, δήλωσε ότι τελείωσε μια κουραστική σαιζόν με πολλές διοργανώσεις και επιτυχίες, και έμεινε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των αθλητών,επισημαίνοντας την άνοδο του Ολυμπιακού Ταεκβοντό γενικότερα.

Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους τους τομείς, και καλό καλοκαίρι στους γονείς, και στους χορηγούς, που είναι η δύναμη του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: