Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ιτέα και ...σκουπιδομάνι (διαμαρτυρία αναγνώστριας)




Τελικά ποιος είναι υπεύθυνος για να μαζέψει τα ξερά κλαδιά της παρακάτω φωτογραφίας; Σημειωτέον ότι βρίσκονται σε αυτή τη θέση τρεις εβδομάδες.....


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

---και είναι και μπροστά σε παραδοσιακό (ανακαινισμένο) κτίριο...απ' όπου περνούν αρκετοί λουόμενοι καθημερινά προς τις κοντινές πλάζ..
εύγε !!

Ανώνυμος είπε...

-Πληροφορήθηκα ότι το μηχάνημα σκούπα με περιστροφικό μάκτρο δεν δουλεύει σωστά και πως σηκώνει σύννεφο την σκόνη , το δε μηχάνημα που διέθετε η Ιτέα και δούλευε σωστά σκουπίζει τους δρόμους της Άμφισσας .
-Είναι έτσι ή έχω λάθος πληροφορίες;

if so , please explain the reason this happened..

Ανώνυμος είπε...

Αντε τα ξερά κλαδιά είναι ξερά κλαδιά...εκτός από την αισθητική εικόνα δεν δημιουργούν άμεσα κάποιο άλλο θέμα...Ας ρίξουμε μια ματιά όμως στη πρώτη παράλληλο της παραλιακής οδού (Οδός Καποδιστρίου)όπου τις καθημερινές κ ιδιαίτερα τα Σ/Κ οι κάδοι αποτελούν εστίες μόλυνσης κ δυσοσμίας, μιας κ σωρός σκουπιδιών που προέρχονται από τα καταστήματα της παραλίας (κυρίως φαγάδικα) συσσωρεύονται γύρω από τους κάδους (υπολείμματα ψαριών,νωπά κοτόπουλα,αποφάγια) και εν όψη καλοκαιριού με αυξημένες θερμοκρασίες το πρόβλημα εντείνεται.Κάποιοι απλά εθελοτυφλούν γτ ενδεχομένως οι συγκεκριμένοι κάδοι δεν στολίζουν το δικό τους πεζοδρόμιο ούτε το απέναντι τους....

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν <> πολιτες κανονικα οταν κοβουμε κλαδια και λοιπα μπαζα ο κανονισμος ειναι σαφης -τα φυλλλα και μικρα κλαδια σε σακκουλες διπλα στο καδο για να μην καταλαμβανουν χωρο απο τα σκουπιδια ,και τα μεγαλα κλαδια ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλ κοψιμο σε μικρα κομματια δεσιμο και αποθεση στοιβαγμενα διπλα -Ολοι φωναζουν για τα δικαιωματα τους αλλα κανεις δεν τηρει τις υποχρεωσεις του γιατι ειμαστε ταγαρια

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι να πάρουμε μια μέρα τα σκουπίδια και να τα αδειάσουμε μπροστά στο σπίτι του περιφερειάρχη,του νομάρχη,του αντινομαρχη,του δημάρχου....και όλων των χαραμοφάηδων.Μετα λογικά κάποια λύση θα βρεθεί!Επίσης οι μισοί μαγαζάτορες της Ιτέας όχι απλά πετάνε όπου να ναι τα σκουπίδια τους κα δεν τους νοιάζει για τη δημόσια υγεία... Αλλά αν μπεις και στο κουζίνες τους είναι για κατεδάφιση και φυλακή!Μην βγάλω στη φόρα ονόματα.....καποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΤΕΝΕ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ. ΚΙΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ . ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ‘Καρτερία’
Αναφέρεται βέβαια ότι δεν υιοθετείται κατ’ ανάγκη τις διάφορες απόψεις … αλλά χάριν πολυφωνίας κτλ… κτλ. , δημοσιεύστε όμως και τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου για να γνωρίζει η (διαμαρτυρόμενη αναγνώστρια ) που πετάμε τα κλαδιά όταν καθαρίζουμε τον κήπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ελα και προς Κίρρα σε κάθε κάδο δίπλα τα ίδια και χειρότερα, κατα τα υπολοιπα τουριστική περίοδος και άστοχες απαντήσεις απο τους χειρότερους αυτό διοικητικούς που περασαν

Ανώνυμος είπε...

11.42 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Η (ΔΙΑΖ)ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Καρτερία είπε...

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι πασχίζουμε για αντικειμενική πληροφόρηση. Απλά επειδή δεν διαθέτουμε οργανωμένη συντακτική ομάδα , αρκούμαστε στο να δίνουμε βήμα σε όλες τις φωνές και τις καλόπιστες κριτικές που αφορούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου Δελφών που θα προέλθει μέσα από την ανάπτυξη ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της περιοχής.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα του κανονισμού καθαριότητας του δήμου θα χαρούμε να τον δημοσιεύσουμε εφ όσον μας αποσταλεί.
Όπως θάχετε παρατηρήσει δημοσιεύουμε κάθε απόφαση και δελτίο τύπου του δήμου, όπως επίσης δεν δίνουμε "άφεση αμαρτιών" στους μη ορθολογικά πράττοντες συμπολίτες μας.Πράγμα που στηλιτεύουμε συνεχώς με ανάλογα άρθρα που μας αποστέλλουν φίλοι του blog. Και πάλι ευχαριστούμε για την καλοπροαίρετη κριτική σας.

Ανώνυμος είπε...

Ελατε τωρα μη κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας κανεναν δεν ενδιαφερει.Θελουμε κ τουρισμο τρομαρα μας!!!!! Ο κ Δημαρχος μας δουλευει απο τ Μαιο που εχω κανει καταγγελια κ ακομα περιμενω απαντηση! Αν βγειτε βραδυ εξω στις γειτονιες θα πεθανετε απο τη δυσοσμια κ ολα τα σκουπιδια ειναι στ δρομο που τα ξεσκιζουν οι γατες κ τα σκυλια.Εγω προτινω ν παμε ολοι ν πεταμε τα σκουπιδια κατω απο το σπιτι του Δημαρχου τι λετε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε -ναι- με πειράζει που το μηχάνημα που σκουπίζει και δεν βρωμίζει σηκώνοντας κουρνιαχτό σκόνης ΔΕΝ βρίσκεται στην Ιτέα.
Έχω σπίτι στην παραλία που όταν περνάει η σκούπα αυτή κλείνουμε τα παράθυρα για να μη μπει μέσα η σκόνη.
Πως αλλιώς να στο δώσω να το καταλάβεις. Ναι με πειράζει πως με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια όλοι οι αρμόδιοι που δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο παρά μόνο οι φανφάρες.
Με πειράζει που δεν επισκευάζουν και αυτό που έχουν αφήσει στην Ιτέα.
Άλλη υποβάθμιση δεν παίρνει ετούτος ο τόπος.
Η απόγνωση γίνεται χείμαρρος που βουίζει απ την κατεβασιά των διαμαρτυριών πούρχεται ..