Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Παράνομη οπλοκατοχή: Μια μάστιγα με αιτία από το Μενίδι μέχρι την Κρήτη




Του Σπύρου Γουδέβενου     

Συγκλονισμένη και ορθά η κοινή γνώμη από την εν ψυχρώ δολοφονία (και είναι ακριβώς αυτό) ενός παιδιού 11 ετών από σφαίρα που έφυγε για "πλάκα", στα πλαίσια κάποιου εορτασμού από έναν Ρομά, στο Μενίδι. Και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί οι 11χρονοί δεν μας ¨περισσεύουν" γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον και η ελπίδα όλων μας και γιατί το όπλο ήταν παράνομα στα χέρια ενός συμπολίτη μας που αποφάσισε να ρίξει μία σφαίρα στον αέρα!!!

Αυτές τις ώρες, όσοι έχουμε επαφή με τα socia media αλλά και με τα καθεστωτικά ΜΜΕ βλέπουμε μία εκστρατεία κατασυκοφάντησης της φυλής των Ρομά. Για άλλη μία φορά τα επίσημα ΜΜΕ αβαντάρουν τον ρατσισμό όπως έκαναν και την περίοδο 2011-2014 με το αβαντάρισμα της Χρυσής Αυγής. Ζητάνε αστυνόμευση και ακροδεξιά στοιχεία φτάνουν να ζητάνε ΑΙΜΑ.  

Όσοι Ρομά στο Μενίδι και αλλού έχουν παράνομα όπλα τα έχουν για τον ίδιο λόγο που και οι υπόλοιποι εγκληματίες της χώρας, ανεξάρτητα φυλής και θρησκεύματος έχουν όπλα. Για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.

Επίσης αν στο Μενίδι υπάρχουν περισσότερα όπλα αναλογικά από ότι στο Περιστέρι, δεν είναι σκέτο επειδή εκεί μένουν Ρομά, αλλά γιατί οι Ρομά είναι στο περιθώριο και το περιθώριο σπρώχνει στην εγκληματικότητα (ναρκωτικά, κ.α), όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Και το περιθώριο δεν τον δημιουργεί ο περιθωριοποιούμενος, αλλά το εκάστοτε σύστημα, οι υφιστάμενες κοινωνικές σχέσεις, η επιθυμία της εκάστοτε ολιγαρχίας για ένα περιθώριο που εκτός ότι θα αντικατοπτρίζει την επιβολή του Κεφαλαίου πάνω στις δυνάμεις της εργασίας, θα είναι στην διάθεση της για τις βρωμοδουλειές του. Γιατί η εμπορία όπλων, ναρκωτικών, λευκής σάρκας γίνεται από κάτι εφοπλιστές, ολιγάρχες που κυκλοφορούν κατά τα άλλα με κουστούμια και πρέπει να τους σεβόμαστε!! Οι Ρομά, τα βαποράκια, κτλ είναι απλά οι "εργαζόμενοι" σε αυτή την μαύρη βιομηχανία κέρδους!

Τέλος να αναφέρω ότι παράνομα όπλα δεν έχουν μόνο οι Ρομά στο Μενίδι, αλλά και κάποιοι "περήφανοι" Κρητικοί στην μεγαλόνησο μας. Και εκεί τα όπλα υπάρχουν υπάρχουν για τους ίδιους λόγους. Για να υλοποιούνται εγκληματικές πράξεις, όπως καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών, λαθρεμπόριο, ζωοκλοπές. ΜΜΕ και ακροδεξιά μούργα δεν λένε τίποτα για την Κρήτη γιατί οι Κρητικοί δεν είναι ¨σκουρόχρωμοι"!

Επίσης για την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ένα μικρό σχόλιο. Με εκστρατείες, σαν την χθεσινή, κατατρομοκράτησης ολόκληρης πόλης με ΕΚΑΜιτες να μπουκάρουν σε σπίτια παραβιάζεις τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα. Η Αστυνομία γνωρίζει ποιοι πουλάνε ναρκωτικά, όπλα και ποια μέλη της συνεργάζονται με αυτά τα κυκλώματα και γλιτώνουν της σύλληψης χρόνια τώρα!


 http://anemosantistasis.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.ΩΡΑΙΟΣ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΟΜΑ -ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΟΙ)ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΜΩΣ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΚΛΠ.ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ-ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ.ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ;ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ.ΕΔΩ ΕΞΑΛΛΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;ΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ.ΤΑΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΡΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ.