Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ;;;


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!  ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

του Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr

Η τριμερής κυβέρνηση Σαμαρά οφείλει να συναντηθεί άμεσα με τους εκπροσώπους της οργάνωσης E.N.D. , των ομογενών του Καναδά- Αμερικής, που εξαγοράζουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Ο Πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να προβεί σε συναντήσεις με τους κ.κ. Λαμπράκη και Σόρα, τους επικεφαλής της οργάνωσης που όπως ισχυρίζεται- έχει την δυνατότητα να εξαγοράσει το ελληνικό χρέος. Όπως μάλιστα ειπώθηκε στη συνέντευξή τους στο ξενοδοχείο PRSIDENT, έχουν ήδη καταθέσει 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε τράπεζα του Καναδά, τα οποία και καλύπτουν το ελληνικό χρέος!!
Εάν πράγματι η συγκεκριμένη οργάνωση της ομογένειας η οποία δηλώνει ότι αποτελεί το αντίπαλο δέος της «νέας τάξης πραγμάτων», έχει όλα τα εχέγγυα να εξασφαλίσει την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδος, τότε η Πατρίδα μας θα σωθεί. Θα απαλλαγεί απ' όλα τα βαρίδια των Μνημονίων και του ΔΝΤ που υποθηκεύουν την ζωή των Ελλήνων για τις επόμενες δεκαετίες και ξεπουλούν την χώρα μας στους τοκογλύφους.
Τα όσα είπε ο κ. Σόρας ενώπιον του κοινού (πλέον των 500 ατόμων) γέμισαν με αισιοδοξία τους παρευρισκομένους. Και είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 3 χρόνια που.. άνθισε το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου. Ιδού τι τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας ομογενής:
Αρτέμης Σόρας: «Μία ελπίδα έχουμε για τη σωτηρία της Πατρίδας και αυτή βρίσκεται στην E.N.D. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη τουλάχιστον να ελέγξει την πρόταση εάν είναι σωστή, με τους μηχανισμούς που σίγουρα διαθέτει και να προβεί άμεσα σε συζήτηση με την E.N.D. καθόσον ο χρόνος πλέον δεν επαρκεί. Η κυβέρνηση οφείλει να τοποθετηθεί επί της πρότασης και να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και να τον ενημερώσει για την τύχη των συζητήσεων μεταξύ αυτής και της E.N.D. .
Ο Οργανισμός E.ND. αποτελείται από καθηγητές, ικανά στελέχη, ανθρώπους που αγαπούν από καρδιάς τον ελληνισμό. Ξεχρεώνουμε το χρέος της χώρας ακολουθώντας όλες τις νόμιμες οδούς, διεθνείς και εγχώριους νόμους. Πάμε με τους δικούς τους κανόνες, όχι με δικούς μας»
Ιδού λοιπόν κ. Σαμαρά. Δεν μπορείς να ποιείς την νύσσαν. Οφείλεις να συναντηθείς με το προεδρείο της E.N.D. και να διαπιστώσεις από κοντά εάν όσα υπόσχονται, ευσταθούν. Η Ελλάδα βρίσκεται σε πτώση από τον γκρεμό. Την ώρα που πέφτει στο χάος, στην προσπάθειά της να σωθεί, πιάνεται από παντού. Πόσο μάλλον εάν την βοήθεια αυτή την προσφέρουν Έλληνες! Εάν κύριε Σαμαρά απαξιώσεις να συναντηθείς με την οργάνωση σωτηρίας των ομογενών, θα διαπράξεις έγκλημα σε βάρος της χώρας και του λαού. Την ώρα μάλιστα που με την E.N.D. έχει συναντηθεί και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας αλλά και άλλοι ηγέτες άλλων χωρών-μελών του ΟΗΕ. Όπως δε τόνισε ο κ. Σόρας «συνομιλούμε με 20 τουλάχιστον χώρες του ΟΗΕ που έχουν έρθει κοντά μας και ζητούν τη βοήθειά μας. Το Μεξικό, η Σερβία, η Ουκρανία, η Γρανάδα και άλλες χώρες». Δεν υπάρχει συνεπώς καμία δικαιολογία κύριε Πρωθυπουργέ. Εδώ και τώρα κάλεσε τους κ.κ. Λαμπράκη και Σόρα να ακούσεις πώς μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της χώρας.
ΣΟΡΑΣ: «ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ»
Κατά την ομιλία του ενώπιον του κ. κοινού ο κ. Αρτέμις Σόρας είπε και τα εξής σημαντικά: «Απευθυνθήκαμε στην Ελλάδα γιατί διαπιστώσαμε ότι θέλουν να πτωχεύσουν τη χώρα μας τεχνηέντως μέσα από το ευρώ, θέλοντας ταυτόχρονα να καλύψουν παλαιές και καινούργιες τους αμαρτίες. Δεν θα τους το επιτρέψαμε Δεν θα μπορέσουν να πτωχεύσουν την Ελλάδα αγαπητοί μου ελεύθεροι Έλληνες. Τα 600 δις ευρώ είναι κατατεθειμένα στην Ελληνική Δημοκρατία. Η ελληνική κυβέρνηση θα τα πάρει γιατί εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, δεν έχουμε κόμματα ούτε δόγματα πίσω μας, αλλά μόνον την Ελλάδα στην καρδιά μας.
Θέλουμε όμως να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Γιατί τα Μαθηματικά δεν μας βγαίνουν. Δεν γίνεται η κυβέρνησή μου να ψάχνει για 11 δις ευρώ σε φόρους και μόνο οι φόροι από τα τσιγάρα που μαζεύει το χρόνο είναι 35 δις ευρώ. Δεν γίνεται να βγαίνουν να μαζέψουν μόνο 1,5 δις ευρώ από το χαράτσι της ΔΕΗ κι έχουν μαζέψει 50 δις από 15 εκατομμύρια ρολόγια, ε δεν γίνεται! Κάποιος κάνει ένα λάθος και...θα του κόψω τα χέρια ..»  Συνομιλούμε με 20 τουλάχιστον χώρες του ΟΗΕ που έχουν έρθει κοντά μας και ζητούν τη βοήθειά μας. Το Μεξικό, η Σερβία, η Ουκρανία, η Γρανάδα και άλλες χώρες.
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ κ.κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ –ΣΟΡΑΣ!
Επιτακτική είναι η ανάγκη ο Μακαριώτατος Ιερώνυμος να καλέσει κοντά του τους επικεφαλής της E.N.D. για να αποκτήσει προσωπική άποψη για την πρωτοβουλία τους και για το εάν όσα ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Μακαριότατε, οι ευγενείς προσπάθειες της εκκλησίας για την ανακούφιση των πενομένων Ελλήνων θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία κα αξία εάν μέσα από την συνάντησή σας με τους ομογενείς, προκύψει η σωτηρία της Ελλάδος. Η σιγουριά που αποπνέουν οι συγκεκριμένοι Έλληνες της ομογένειας είναι εντυπωσιακή. Και μόνον εκ του γεγονότος ότι θέλουν να προσφέρουν για την Πατρίδα, νομίζουμε ότι επιβάλλεται η προσωπική σας παρέμβαση. Οι χριστιανοί και όλοι οι Έλληνες περιμένουν να αναλάβετε σωτήρια πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.
Η E.N.D. ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Η οργάνωση E.N.D. και ο Πρόεδρός της κ. Λαμπράκης, ανακοίνωσαν κατά τη παρουσίαση της δράσης τους και το τι έπραξαν για την διάσωση της Κύπρου, η οποία ως γνωστόν σύρθηκε και αυτή στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ!
Λαμπράκης: «Οι Τούρκοι κωλυσιεργούν συνεχώς στην λύση του Κυπριακού γιατί θέλουν να αποχτήσουν το 80% της γής της κατεχόμενης Κύπρου. Και αυτό διότι εάν το πετύχουν σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα αποκτήσουν ανεξάρτητο κράτος.  Σε αυτό που ποντάρουν οι Τούρκοι που έχουν καταλάβει το βόρειο τμήμα της Κύπρου, είναι ότι οι Έλληνες και με την κρίση που υπάρχει θα αναγκάζονται να πουλάνε τις ιδιοκτησίες τους στα κατεχόμενα.
Όπερ και εγένετο. Ήδη έχουν αγοράσει 15000 «σκάλες» τους τελευταίους 3 μήνες. Αυτό που πόναγε τους Κυπρίους ήταν να επανακτήσουν τη γη των προγόνων τους.  Μόλις λοιπόν ακούσαμε αυτή την κραυγή αγωνίας από τους Κυπρίους, ο κ. Σόρας κι εμείς δημιουργήσαμε την Τράπεζα Γης της Κύπρου «Cyprus Motherland Land Bank).
Σε αυτήν κατατέθηκαν 20 δισεκατομμύρια δολάρια και όποιος ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα, θα πηγαίνει στην Τράπεζα, θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει τη γή θα αποπληρώνει το αυτό κεφάλαιο».

 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι αλήθεια η ιστορία με τα 600 δις... Δεν υπάρχουν σωτήρες. Μου φαίνεται μούφα όλο αυτό.

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΙΑ, ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ. ΗΡΩΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ "ΔΙΝΩ" ΑΛΛΑ ΤΟ "ΑΡΠΑΖΩ" ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 1904, ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΡΎΕΙ ΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ". ΤΟ 1932 Η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ. ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 6341/2012 ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ. ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ (έχει αποφανθεί οτι μόνο μια τέτοια μετοχή, με ρήτρα χρυσού, κοστίζει σήμερα 670 δις.ευρώ) ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ END ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΨΟΥΣ 2,8τρισ ΔΟΛΛΑΡΙΑ. (ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕND ΑΜΕΡΙΚΗΣ κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ). ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ ΔΩΡΙΣΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ Γ' Δ.Ο.Υ ΠΑΤΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 13,5δισ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ 30τρισ Ο κ.ΣΩΡΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΑΛΛΕΣ 32 ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 40 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:34μμ, η υπόθεση του Ε.Ν.D είναι ανεξάρτητη των μετοχών της τράπεζας τηε Ανατολής ας εμπλέκεται και στις δύο υποθέσεις ο Σώρρας. Τα 600 δις δολλάρια είναι σε αμερικάνικα ομόλογα και οχι σε μετρητά και το έχει ήδη δηλώσει απο τον Αύγουστο ο Ε. Λαμπράκης σε Κρητικό κανάλι (η συνέντευξη υπάρχει στο youtube). Υπάρχουν φήμες πως τα ομόλογα είναι απο αυτά που έχει η κινέζικη κυβέρνηση και "κρατά" την αμερικάνικη οικονομία και ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να χτυπηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εδω τσιράκια τους που υπέγραψαν πως δεν μπορούμε να δανειστούμε απο πουθενά αλλού παρά μόνο απο "αυτούς". Βλέπεις δεν έβαλαν όρο οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να δανειστεί απο Ελληνες.
Ούτως ή άλλως με αυτή την κίνηση ασκείται μια μεγάλη πίεση που μπορεί να βγάλει σε κάτι καλό.

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΖΑ ΝΑΙ!!!ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα γραφεις 3:34 αλλα για εμας τους κοινους θνητούς που δεν εχουμε το χρόνο ή και τις γνώσεις ή και την αντίληψη να βγάλουμε δικά μας συμπεράσματα, τι θέση να πάρουμε τελικά; Να πάρουμε τα λεφτά και να σταματήσουμε τις αυτοκτονίες, ατομικές και εθνική, κάνοντας έναν ομογενή ζαμπλουτο και βάζοντας δυναμίτη στα θεμέλια της οικονομίας αυτών που θέλουν να μας κάνουν δούλους; Ή να μην απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να δώσει βάση στην πρόταση και να συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξαν Σαμαράς Βενιζέλος Κουβέλης κ.λ.π.. (μπορεί να μην κατάλαβα καλά γι’ αυτό βοήθα).
Γιατί έκανες μία εισαγωγή για ψευτοήρωες που αρχικά απαξιώνει (όπως κατάλαβα εγώ) την δύναμη αυτής της επιλογής, αλλά καταλήγεις ότι η επιλογή που θα κάνει τον τύπο ζάμπλουτο, σώζει και την Ελλάδα. Κάτι τέτοια κάνουν και τα παπαγαλάκια οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ για να απαξιώσουν σκέψεις και ελπίδες και δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι τέτοιος. Επι της ουσίας σε νοιώθω απόλυτα. Έχω βαρεθεί μέχρι εμετού όλους αυτούς στα κανάλια που συμπονούν και συμπάσχουν με το κακό που πάθαμε από το Μνημόνιο, αλλά πάντα καταλήγουν ότι είναι μονόδρομος, προπαγανδίζοντας έτσι με τον πιο βρώμικο τρόπο ότι είμαστε άχρηστοι να ζήσουμε χωρίς να είμαστε σκλάβοι. Εκτός καραγκιόζηδων, οι προτάσεις για επιλογές και λύσεις στα πραγματικά προβλήματα, δίνονται με βάση τα πραγματικά δεδομένα του πραγματικού κόσμου.
Στα ίσια και χωρίς πολλά πολλά, ανώνυμα μιλάμε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Τι. προτείνεις;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΠΑΘΑ...
ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ!
ΩΡΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ...ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ?
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ ...ΛΩΠΟΔΥΤΑΚΟ!!!

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ Σ' ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΝΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ. ΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ (ΙΒΟΕ), ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΝΑΤΕΥΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ 1932 ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ) $50τρισ. ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΟ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μ αρέσει η μπλογκια,η τριανταφυλλοπουλια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΛΠ).ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ..
ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ..
ΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑΣ ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΗΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ν.Τ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ !!!

Καρτερία είπε...

Θα καθυστερήσει η δημοσίευση αναρτήσεων λόγω προβλήματος της GOOGLE

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς .. για τους ευκολόπιστους αλλά και και στους εν κρυπτώ διατηρούντες άσβεστη την ελπίδα... τα μαντάτα εκ των ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ E.N.D. δεν είναι και τα καλύτερα....Αποστέλω στο ιστολόγιο σας την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΕΡΕΥΝΑ και παρακαλώ την ΑΝΑΡΤΗΣΗ....... Οι καιροί είναι πονηροί ....ας κραταμε μικρό καλάθι επειδή πλεόν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .. στην εποχή μας ΑΚΜΑΖΟΥΝ

Για την αποκάλυψη το link είναι : http://tolimeri.blogspot.com/2012/10/end-600.html

Σκιώδης Ιτεώτης

Ανώνυμος είπε...

Για χάρη της σφαιρικής ενημέρωσης :
http://logioshermes.blogspot.com/2012/10/nd-5.html#ixzz28F9DVPmg






Ανώνυμος είπε...

Για τους πολέμιους της κίνησης της END ενα ερώτημα... Ας πούμε πως είναι ψεύτικο το όλο σκηνικό. Πόσο μπορεί να βλάψει την Ελλάδα και τους Ελληνες σε σχέση με το ξεπούλημα που έχουν μεθοδεύσει τα ξένα κέντρα με τους ντόπιους υπαλλήλους και έχουν φτάσει την κοινωνία μας στην αυτοχειρία;

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΤΟΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥ { ΟΥ...ΟΥ..ΜΥΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΟΜΟ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ : Ο ΚΛΕΨΑΣ, ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ, ΤΩ ΚΛΕΨΑΝΤΙ, Ω ΠΑΛΙΟΚΛΕΨΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΕΟΙ ( ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ", ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ )}, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. ΣΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΑΓΓΕΛΤΗΡΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ. ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 11:33μμ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2:12πμ. ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΗΣΗ: " ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ". ( ΔΡΟΣΙΝΗΣ ).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

θα τους συναντησει ο συριζας,θελουν και δικηγορο για την μηνυση που τους εκανε η αμερκανικη τραπεζα,για ψευδη (πλαστα) στοιχεια..

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΩΝ 4.50.
ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ...

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

"ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΠΟΣ ΦΥΓΕΝ ΟΡΚΟΣ ΟΔΟΝΤΩΝ"; ( ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΣΟΥ;). ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ. ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΣΑ ΚΑΙ ΚΛΩΘΩ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ: "ΘΑ ΒΡΩ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΩ ΤΑ ΤΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ".