Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Μαρίνα Ιτέας ..(από αναγνώστη)

Μαρίνα Ιτέας  ... δωρεάν ρεύμα , νερό και ελεύθερη στάθμευση !


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της φιλοξενίας

Ανώνυμος είπε...

Τα χρεώνονται άλλοι. Δεν πειράζει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαριέσαι ..εκεί παραδίπλα κείτονται νταλίκες με σκονισμένες κόκκινες καρότσες που αφήνουν το λαδωμένο αποτύπωμά τους στην άσφαλτο. Στα χαλάσματα του μύλου των ...ξωτικών φωλιάζουν κουφάρια χωματουργικών εργαλείων , ανάμεσα σε σωρούς χωμάτων και σκουπιδιών . Παραπέρα αλαφιασμένοι τουρίστες με κοιλόπονο ψάχνουν να βρουν μάταια τις τουαλέτες της μαρίνας ανοιχτές να ξαλαφρώσουν ..Ασυνείδητοι τρέχουν εποχούμενοι στο πεζοδρόμιο της μαρίνας και άλλοι αφήνουν τα οχήματά τους μπροστά στις ...βάρκες τους , εμποδίζοντας την απρόσκοπτη διεύλευση των περιπατητών. Όλα καλά καμωμένα...και μάλιστα με την ανοχή των διωκτικών αρχών...καθότι αυτά που αραδιάζονται εδώ όπως και οι περισσότερες παραβάσεις σημειώνονται κάτω απ τα μπαλκόνια του Α.Τ Ιτέας και Λ/Χ Ιτέας .
Ζήτω το έθνος των Ελλήνων ...

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζεται η εποπτεια και η παρεμβαση των "διωκτικων αρχων" για να οδηγησουμε, να παρκαρουμε, να σεβαστουμε, να, να, να... Τα χαλια μας...

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται για το 90 τοις εκατόν των συμπολιτών μας . Η σωστή και σύννομη οδική συμπεριφορά είναι απόρροια και της τιμωρίας που είναι απολύτως απαραίτητη . Οι λαοί της «πολιτισμένης» Ευρώπης έχουν συμμορφωθεί στο γράμμα του νόμου από την επιβολή χρηματικών προστίμων για κάθε είδους παραβάσεις. Γνωρίζετε ότι αν καταγγείλει κάποιος επώνυμα ότι είδε αυτοκινητιστή να πετάει σκουπίδια στον δρόμο , το πρόστιμο έρχεται στο σπίτι τoυ παραβάτη ; που ; στην Γερμανία .

Ανώνυμος είπε...

Μας λειπει παιδεια, δεν μας λείπει εγωισμός, δυστυχώς χρειάζεται τιμωρια στο ποσοστό που ανέφερες, γι αυτό μιλησα για χάλια, είναι θλιβερό.

Ανώνυμος είπε...

Aν αρχίσουμε να καταγράφουμε τα κακώς κείμενα της αναρχης πόλης μας δεν θα χουμε σταματημό!
Δεν αξίζει στον τόπο μας ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ!
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε να εξαφανιστούν όλοι για να περάσεις εσύ δεινε περιπατητή.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που περιγράφεις γίνονται σε χώρο χερσαίας ζώνης λιμένα, το αστυνομικό τμήμα δεν έχει καμία δικαιοδοσία, ανοίκει αποκλειστικά στο λιμεναρχείο.

Ανώνυμος είπε...

Tα οχήματα έχουν γίνει τέσσερα.


Ανώνυμος είπε...

Αναρωτήθηκε κανείς αν ο κάθε πολίτης ανεβαίνει και κόβει βόλτες με το Ι.Χ του στον πεζόδρομο που προβλέπεται για περπάτημα ; Αν ο καθένας επειδή έτσι βολεύεται παρατάει το αυτοκίνητό του μπροστά στην ...βάρκα του , μαζί με τον αλιευτικό εξοπλισμό του ; Τι είδους αντιμετώπιση είναι αυτή , όταν κάποιος στηλιτεύει τα κακώς κείμενα ;
Φοβάμαι ότι επειδή ΔΕΝ υπάρχει αστυνόμευση , θα έχουμε σύντομα αυτοδικίες μεταξύ των πολιτών ...

Ανώνυμος είπε...

Η μαρίνα έχει μετατραπεί σε αλιευτικό καταφύγιο . Και καλά οι ψαρόβαρκες ..όμως και τα δίχτυα τους και τα ..ξάρτια τους...έ οχι κε πρόεδρε...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όπως λέει και ένας άλλος αναγνώστης εδώ ,..τα κακώς κείμενα πρέπει να τα θίγουν οι πολίτες είτε απ ευθείας απευθυνόμενοι στις αρχές του τόπου , είτε δια του τύπου που υπάρχει δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας . Αυτά λοιπόν «Τα κακώς κείμενα » θάπρεπε να τα καταγράφουν και να τα επιλύουν στο βαθμό των δυνατοτήτων τους οι τοπικοί άρχοντες .
Μήπως όμως λείπει η ευαισθησία σε κάποιους απ αυτούς ΄
Μήπως πολλοί εξ αυτών είναι ...ντίπ-ζντούπ-βζιιιιν ;

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε μια πινακίδα να λέει ότι η είσοδος στην μαρίνα και η χρήση των εγκαταστάσεών της γίνεται με ευθύνη των χρηστών , ώστε να μπορέσει να υπάρξει τεκμήριο για την απαλλαγή της Λιμενικής Επιτροπής σε περίπτωση ατυχήματος από διαρροή ρεύματος στα πίλαρς .

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ενω στην υπολοιπη ιτεα που ειναι δικαιοδοσια της αστυνομίας, μας εχετε ζαλισει στις περιπολιες... Χαχα..