Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Χρειάζεται άμεση αφύπνιση και συνεργασία Εκκλησίας – Εκπαιδευτικών – Γονέων

Άρθρο του Πρωτοπρεσβύτερου Δημήτριου Θεοφίλου M.D, Student Ph.D E.K.Π.A

Καθημερινά δολοφονούν τις ψυχές των παιδιών μας, και εμείς ασχολούμαστε με το πόσα λεφτά μας έκοψαν από τη σύνταξη ή το μισθό, ασχολούμαστε με τα ψέματα, που μας δείχνουν τα μαζικά μέσα εξαπάτησης και αποβλάκωσης.



Από το 1981 με ένα συνεπή και συστηματικό τρόπο, ξεκίνησε η αποδόμηση, καταστροφή και η ισοπέδωση.
Όταν το 1981
·         Καταργήθηκαν οι ποδιές των μαθητριών στα σχολεία, τότε είπαμε, και τι έγινε; επιτέλους εκσυγχρονισμός, είμαστε Ευρώπη. Σήμερα αντίστοιχα όμως, για τις μαντήλες,  τα τσαντόρ και τις μπούρκες των μουσουλμάνων, λέμε αυτοί έχουν δικαίωμα στη διαφορετικότητα και τη πολυπολιτισμικότητα.
·         Όταν θεσπίστηκε ο πολιτικός γάμος, είπαμε και τι έγινε; εμείς είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί δεν κινδυνεύει η πίστη μας, για δείτε σήμερα σε τι ποσοστό, τα παιδιά και τα εγγόνια μας κάνουν πολιτικές νομικές συμβάσεις, που τις ονοματίζουν γάμους ενώ δεν είναι, και προχωρούν παραπέρα σε σύμφωνα συμβίωσης στους συμβολαιογράφους.
Στη συνέχεια νομιμοποιήθηκαν
·         Οι εκτρώσεις και πάλι είπαμε, και τι έγινε; η γυναίκα έχει δικαίωμα αυτοδιάθεσης στο σώμα της μπορεί να διορθώνει ότι την ενοχλεί ακόμη και με φόνο, το αποτέλεσμα μια Λαμία πληθυσμιακά, δεν γεννιέται ποτέ (80.000-90.000 εκτρώσεις, το χρόνο).
·         Επιβλήθηκε το μονοτονικό, τότε είπαμε και τι έγινε απλοποιείται η γλώσσα μας, τι χρειάζονται οι περισπωμένες, οι βαρείες, οι υπογεγραμμένες τότε είπαμε, αυτά είναι αναχρονισμοί εμείς είμαστε εκσυγχρονιστές (ψάξτε και δείτε η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, το Ισραήλ, οι Αραβικές χώρες, ποια απαρέγκλιτη ορθογραφική και τονική παράδοση, κρατούν στις γλώσσες τους, δίχως να τις νοθεύουν).  Το αποτέλεσμα ήταν μαζί με την κατάργηση των τονικών κανόνων και συμπεριληφθούν και οι ορθογραφικοί, τα παιδιά μας να μην ξέρουν να γράψουν τη γλώσσα τους και στη συνέχεια να μην μπορούν να μιλήσουν σωστά (εδώ είναι τεράστια η ευθύνη των φιλολόγων). Σήμερα τα νέα παιδιά επικοινωνούν μεταξύ τους, όχι με ελληνικά γράμματα αλλά με λατινικά, σε μια περίεργη γραπτή διάλεκτο, την greeklish, η οποία αργά η σύντομα θα επιβληθεί ως συν-επίσημη στην αρχή και υποχρεωτική στη συνέχεια γλώσσα, όπως έγινε με τους Τούρκους επί Κεμάλ και με τους Σέρβους επί Τίτο.
·         Η ιστορία, τα θρησκευτικά η γεωγραφία άρχισαν να διδάσκονται με ένα κατευθυνόμενα στρεβλό τρόπο, μιας περίεργης ανεκτικότητας (όπως ο συνωστισμός της Σμύρνης), εμείς για άλλη μια φορά τσιμουδιά.
·         Η γλώσσα αποδομήθηκε, η δημοτική μας ποίηση μαζί με κείμενα καταξιωμένων λογοτεχνών και ποιητών αποσύρθηκαν και στη θέση τους μπήκαν κάποια γελοία κείμενα θόλο-κουλτουριάρηδων του συστήματος, με την έγκριση και τοις «ευλογίες», του «αμαρτωλού» παιδαγωγικού ινστιτούτου.
·         Η φιλοπατρία ποινικοποιήθηκε και ταυτίστηκε, περίπου με τον εθνικισμό και την ναζισμό.
·         Η πίστη στον Τριαδικό Θεό, γελοιοποιήθηκε από τους ίδιους τους α-θεολόγητους στη πλειοψηφία τους θεολόγους, που μπαίνουν στις τάξεις είτε να διακηρύξουν την απιστία και αθεΐα τους, είτε να δηλώσουν τη θρησκευτική τους ουδετερότητα. Εμείς και πάλι είπαμε δεν πειράζει, αυτό σημαίνει πρόοδος και πορεία προς το μέλλον. Μου έλεγε φίλος εκπαιδευτικός, ότι πήγε κάποια  «μάνα…» στο διευθυντή και απαίτησε ο εκπαιδευτικός, να μην ξαναμιλήσει στη τάξη για εξομολόγηση και Θεία κοινωνία στα παιδιά, γιατί θα τον καταγγείλει για προσηλυτισμό.
·         Η οικογένεια και οι ενδοοικογενειακές σχέσεις έχουν διαλυθεί, όλοι είναι αφημένοι, μπροστά σε μηχανήματα και οθόνες, είτε τηλεόρασης, είτε κινητών, είτε υπολογιστών. Δεν συζητάει κανείς με κανέναν δεν ασχολείται κανείς με κανέναν πέρα από τα στενά βιο-σωματικά ζητήματα. Δεν ανοίγει κανείς βιβλίο.
 Και μετά από όλο αυτόν τον Αρμαγεδδώνα  που κρατάει κοντά 45 χρόνια (δηλ.  δυο γενιές). η Ν.Τ.Π (νέα τάξη πραγμάτων) προχωρά στο επόμενο βήμα. Τις έμφυλες ταυτότητες και στην αποδοχή, του μη φυσιολογικού ως φυσιολογικού, προχωρά στην υποκειμενοποίηση – σχετικοποίηση, της ανθρώπινης ανατομίας και φυσιολογίας.
 Αφού αποδομήθηκαν και «διορθώθηκαν» οι αντιλήψεις για τη πατρίδα, τη πίστη και την οικογένεια από τους εθελόδουλους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, που μας έπεισαν πως είναι μονόδρομος με την  αποδοχή από μέρους μας της ολοκληρωτικής προπαγάνδας τους, τώρα φτάσαμε και στη διόρθωση του γενετικού φύλου.
 Αδέλφια, χρειάζεται να αφυπνιστούμε, ώστε από κοινή συνστράτευση εκκλησίας – γονέων – εκπαιδευτικών, να επιχειρήσουμε να σώσουμε τα παιδιά μας, από τα νύχια όλων αυτών των δαιμόνων (με την αρχαιοελληνική έννοια). Ας οργανωθούμε σε αντίσταση και ανυπακοή ας πάψουμε να είμαστε πειθήνιοι σιωπηλοί συνένοχοι, των συλλογικών εγκλημάτων που συντελούνται, στις ψυχές και στις ζωές των  παιδιών μας.
 Κοιτάξτε γύρω σας τα αποτελέσματα αυτής της τραγικής πορείας, στα ποσοστά τωνδιαζυγίων, των εκτρώσεων, των  ψυχικών διαταραχών και της  ανόδου των ποσοστών της παρέκκλισης φύλου.
 Αν δεν το κάνουμε θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ιστορία και στο μέλλον των νέων μας, αν δεν το κάνουμε τα παιδιά μας θα γίνουν (που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται) γενίτσαροι, κατά της πατρίδας, της πίστης και εμάς των ιδίων, θα γίνουν οι δήμιοι μας τα ίδια τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: