Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

«Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες» - (Άρθρο αναγνώστη)

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Σούφρας
Πολύς ντόρος γίνεται τώρα τελευταία με τους διάφορους καλλιτέχνες-τραγουδιστές από  την Φωκίδα που διαγωνίζονται στα realities και λοιπά shows της Ελληνικής τηλεόρασης.

Οι απόψεις που παραθέτω δεν έχουν σκοπό ούτε την προβολή μα ούτε και την υποβάθμιση κανενός από τους αξιόλογους συμπολίτες μας , τραγουδιστές ή μουσικούς , που τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει την ποιότητα της μουσικής διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή .

Χωρίς νάμαι ειδικός και χωρίς νάχω ιδιαίτερες γνώσεις μουσικής και με μόνο το κριτήριο του «αυτιού» , έχω προσέξει πως υπάρχει μια πραγματικά ιδιαίτερη μουσική παρουσία , που ακούει στο όνομα Γιάννης Σούφρας.

‘Όμως ,  ίσως λόγω του χαμηλού προφίλ του τραγουδιστή ή κάποιων συγκυριών δεν έγινε -ακόμη- γνωστή η καλλιτεχνική αξία του προαναφερθέντος καλλιτέχνη.

Θεωρώ πως με το καθεστώς των image makers , επιβεβαιώνεται η λαϊκή παροιμία : «Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν  οι κότες».-

                                               ένας κόμπος η χαρά μου -videoclip από το youtube


η φωτογραφία και το video clip επιλέχθηκαν τελείως τυχαία με αναζήτηση από το google

 εδπ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τέλειος και μας εχει χαρισει πολλές φορές πολλές ωραίες στιγμές. ατυχες πιστευω το υφος του αρθρου που θα μπορουσε να πει οτι θελει για τον Γιάννη (πολύχρονος κιόλας να είσαι καλά να μας ταξιδεύεις με κάθε ευκαιρία)χωρίς να μπερδεύει τους άλλους και κυρίως αυτούς που είχαν την θέληση τον χρόνο και τις ικανότητες να φύγουν και παραέξω απο τα σύνορα του χωριού μας και να μας ακούσουν και παραπέρα οτι υπάρχουμε σαν τοπος . σύμφωνα με το άρθρο, κάπου υπάρχουν κακαρίσματα χωρίς να γεννάνε οι κότες εκτός και εάν ο συντάκτης έχει κάνει λάθος. δεν θα ρωτήσω τον συντάκτη πού συμβαίνει αυτό γιατί θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά ατυχής ο τρόπος που εκφράστηκε. ας προσέχουμε όμως μιάς και ζούμε στην χώρα που έχει βγάλει την κάκή φήμη του "να ψοφίσει ο γάιδαρος του γείτονα". Τέλειοι ήταν όλοι όσοι έφυγαν και έξω απο τα σύνορα. Μπράβο τους για ένα λόγο παραπάνω και όταν μπορέσει ή και θελήσει και ο Γιάννης θα το κάνει και αυτός. Μπράβο σε όλους εκτός απο τον συντάκτη που ας επανέλθει τον Σεπτέμβριο καλύτερα διαβασμένος.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ο τίτλος να μη εκφράζει την συγκεκριμένη περίπτωση , αλλά περισσότερο ήθελα να στηλιτεύσω το star system σε όλους τους τομείς ακόμη και της πολιτικής...
Και φυσικά δεν είμαι υπέρ του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" ..αλλά είμαι υπέρ της εξύψωσης όλων αυτών που έχουν τα προσόντα να αναδειχθούν και να προκόψουν.

εδπ

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, μετρημένος,σοβαρός και με χαμηλό προφίλ χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες.Δεν είναι καθόλου τυχαία η εκτίμηση του Γιώργου Νταλάρα στο πρόσωπό του. Η τέχνη δεν έχει ανάγκη απο realities και τηλεοπτικές αρλούμπες...αλλα τι έχει μείνει όρθιο στις μέρες μας; Καλή τύχη στα συμπαθή παιδιά του νομού μας που συμμετέχουν στο τηλεοπτικό παιχνίδι, αλλα είναι μόνο ένα παιχνίδι και όχι τέχνη.Η τέχνη χρειάζεται άλλα προσόντα και ικανότητες.

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω, καλές προσπάθειες από πολλούς στην περιοχή μας αλλα ο Γιάννης ο Σούφρας είναι όχι ένα αλλά πολλά επίπεδα παραπάνω ποιοτικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Κ Ο ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.