Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ κου. ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Βουλευτής Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Πέμπτη 26-1-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, του Βουλευτή ν.Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου με τον Διευθυντή Γραφείου του Υπουργού, κ. Σταύρο Καραγκούνη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, εκτέθηκαν από τον Βουλευτή τα διαχρονικά προβλήματα του νομού όσων αφορά την διασυνδεσιμότητα και προσβασιμότητά του, δεδομένου ότι δεν είχε υλοποιηθεί ποτέ ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δικτύων.
Ειδική αναφορά έγινε στην αναπτυξιακή δυναμική που θα επιφέρει η ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης των δύο εθνικών αυτοκινητόδρομων, Ιονίας οδού και ΠΑΘΕ, μέσω του άξονα Λαμία – Άμφισσα – Αντίρριο, στο νομό.

Επιπλέον, επισημάνθηκε από τον Βουλευτή το γεγονός ότι η νέα χάραξη του σιδηροδρομικού δικτύου δεν θα επιτρέπει την άμεση προσέγγιση της Φωκίδας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Τέλος, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός νέας συνάντησης, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αντικείμενο την επεξεργασία συγκεκριμένων προτάσεων επί των αναφερομένων ζητημάτων, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις, συμβατές με τις ανάγκες των συμπολιτών μας  και προωθητικές για την ανάπτυξη της περιοχής.

ΑΘΗΝΑ: Βουλής 4, 10562
φαξ: 2103706001
ΑΜΦΙΣΣΑ: Γιδογιάννου 11, 33100
τηλ: 2265028840

Δεν υπάρχουν σχόλια: