Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κου ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Η πολιτική επανεκκίνηση στη Φωκίδα με την παρουσία του Μάκη Βορίδη στην Άμφισσα.


   Με ιδιαίτερη χαρά η ΔΗΜ.ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε στην έδρα του νομού μας τον τέως Υπουργό και Τομεάρχη Εσωτερικών του κόμματος κ. Μάκη Βορίδη για τα εγκαίνια των γραφείων μας και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας , την Κυριακή 29-01-2017.
Άριστος ρήτορας ο Μάκης Βορίδης ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ για όλα τα επίμαχα θέματα, με έμφαση στα οικονομικά , την μείωση του ΕΝΦΙΑ , το μεταναστευτικό , τις σχέσεις κράτους-εκκλησίας , το αγροτικό , την παιδεία με καθαρές αλήθειες απέναντι στους πολίτες .
Η ΔΗΜ.ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ αποτελεί πλέον ισχυρή πολιτική φωνή για τα τοπικά θέματα και όχι μόνο. Όλα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης  υπόσχονται ισχυρή αντιπολιτευτική- τοπική παρουσία και συστρατευόμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στα πολιτικά όργανα και στον αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη , προκειμένου να αποχωρήσει η χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , που αποδεικνύεται επιζήμια για την πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα καθημερινά  και να αποκτηθεί και η μονοεδρική της Φωκίδας , για ουσιαστική και επωφελή ενασχόληση των τοπικών προβλημάτων που δυστυχώς έρπουν .

Στην πολιτική εκδήλωση ήταν όλοι ΠΑΡΟΝΤΕΣ .Ευχαριστούμε τους φίλους της παράταξης για τη θερμή παρουσία τους ,  παρά τις πίκρες που έχουν δεχθεί  είναι πάντα δίπλα σε  κάθε κάλεσμα, σε κάθε αγώνα για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για τη χώρα .  Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε! και υποσχόμαστε να αγωνιστούμε ακόμη πιο  δυναμικά έως την τελική αποδόμηση του κυβερνητικού μορφώματος που εξαντλεί απεγνωσμένα την παραμονή του στην εξουσία για ιδιοτελείς σκοπούς  και εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών  , έχοντας πλήρως απολέσει την κοινωνική συνοχή και την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος βάσει των δημοκοπικών τάσεων, που εμφανίζουν τη Ν.Δ να προηγείται με 15 ποσοστιαίες μονάδες. 

Η δημιουργία ισχυρού τοπικού ψηφοδελτίου απορρέει από τις σημαντικές εφεδρείες που διαθέτει η Ν.Δ σε τοπικό επίπεδο , αποτελεί εγγύηση ενότητας και σαρωτικής νίκης για την κατάκτηση της μονοεδρικής έδρας , αφού αναδεικνύει την πραγματική βούληση των πολιτών-της κομματικής βάσης που είναι και ο τελικός διαμορφωτής και σύμμαχος όλων των παραταξιακών αλλαγών και ουσιαστικής ανάδειξης των θέσεων της Ν.Δ αυριανής κυβέρνησης και μοναδικής πρότασης για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

                                               Γραφείο Τύπου

                                              ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

καρατομούσε εσένα