Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

«Πικρός» καφές μες στις γιορτές για τον Κυριάκο..


Γράφει Ο… ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ
Μουρμούρα… μουρμούρα.. μουρμούρα χρονιάρες μέρες στην Νέα Δημοκρατία… 

Πρωτοκλασάτοι βουλευτές του κόμματος δεν κρύβονται και μιλούν ανοιχτά για αλλεπάλληλα … εορταστικά επικοινωνιακά φάουλ του Κυριάκου που αναδίδουν έντονη την οσμή της… χαλαρότητας!! Χρεώνουν μάλιστα αυτά τα φάουλ στον στενό του συνεργάτη Τάκη Θεοδωρικάκο: Τι ακριβώς λένε;;; Πως δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να συμπεριφέρεται -σε μια περίοδο που ο κόσμος είναι στα κάγκελα με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- με χαλαρότητα τέτοια που δείχνει πως απλά περιμένει να περάσει ο καιρός για να πέσει ως ώριμο φρούτο ο… Αλέξης Τσίπρας! Θεωρούν πως ήταν … «τραβηγμένο» τούτη την περίοδο, ο επίδοξος Πρωθυπουργός να πίνει καφεδάκι στο Da Capo στο Κολωνάκι ή να φωτογραφίζεται με στολή σκι στο Πήλιο φορώντας τέτοιο εξοπλισμό που νόμιζες πως θα έκανε κατάβαση στην πίστα του Murren στην Ελβετία!!
Ήδη άλλωστε κυβερνητικοί βουλευτές σχολίαζαν με υποτιμητικό τρόπο το ότι ο Κυριάκος βρέθηκε να παίρνει πόζα για μία στημένη φωτογράφηση στο Da Capo της πλατείας Κολωνακίου, για να στείλει μήνυμα κατά της αυξημένης φορολογίας! Και όπως έλεγαν το έκανε «όχι σε ένα οποιοδήποτε καφέ του κέντρου, όχι στο Παγκράτι ή στην Καλλιθέα, στα Πετράλωνα κοντά στα γραφεία της ΝΔ, αλλά στο Da Capo».
Και συνέχιζαν λέγοντας ότι το «υπερεγώ του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να σηκώσει κάτι λιγότερο από το αρωματικό χαρμάνι του Da Capo. Και σίγουρα, όπως φαίνεται από την αποστειρωμένη φωτογραφία δεν μπορεί να πίνει τον καφέ του μαζί με το πόπολο, αφού πριν το εσταντανέ προφανώς οι αστυνομικοί του κ. Μητσοτάκη είχαν απομακρύνει τους πάντες από γύρω του για να είναι ο ίδιος το μοναδικό πρόσωπο της φωτογραφίας»!!
Έχοντας λοιπόν ήδη εισπράξει τέτοια σχόλια από τους… πολιτικούς τους «αντιπάλους», οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυβαν τον θυμό τους μιλώντας για επικοινωνιακές γκάφες και λάθη: «Το κόμμα σήμερα με τέτοια οργή απέναντι στην Κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα έπρεπε να συγκεντρώνει 25- 30% στις δημοσκοπήσεις.. αλλά 45 με 50%. Και αντί να είμαστε με το μαχαίρι στο στόμα φωτογραφιζόμαστε με το φλιτζάνι το καφέ στο Κολωνάκι και σε πίστες σκι στον Βόλο» σχολίαζαν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίο άρθρο. Συγχαρητήρια! Ο συντάκτης θα προταθεί για μετακλητός υπό τον κ. Καρανίκα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΤΡΙΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας φοβάται πλέον τους πολίτες. Δεν τολμάει να βγει από το Μαξίμου. Αυτός, ο Καμένος και οι βουλευτές τους κρύβονται από την οργή του λαού, που τόσο άθλια κορόιδεψαν. Ο εχθρός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι ο Μητσοτάκης, αλλά ο ελληνικός λαός. Η τιμωρία έρχεται.