Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ποιος γιος κορυφαίου «πράσινου» υπουργού μπήκε στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ



Πρόσωπα άγνωστα στο ευρύ κοινό, πλην όμως επιτυχημένα στον τομέα δραστηριοποίησής τους περιλαμβάνονται στα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, το οποίο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπεύθυνη είναι η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχικές αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 1.300, με 400 άτομα να περνούν στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης. Από εκεί και πέρα και με βάση τα αποτελέσματα αυτών των συνεντεύξεων που, μεταξύ άλλων διενήργησαν και κεντρικά στελέχη της ΝΔ, αποτυπώνεται σταδιακά η πρώτη λίστα ανθρώπων που επελέγησαν.
Στο Μητρώο υπάρχει και μια μικρή έκπληξη, αφού ανάμεσά τους είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Νικήτας, ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία έως την τελική φάση. Ο Νικήτας Παπαντωνίου σπούδασε Φυσική στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας που ειδε το φως του και καταλαβε πως πρεπει να την κανει απο τους ψευτες , τα λαμογια και τους απατεωνες !!! Φανταστητε τι εχει δει αυτος ο νεος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

AYTO EINAI Ή ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ... ΜΑΣΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ !!!