Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Τι έδειξε κάμερα ασφαλείας για τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου


Λεπτομέρειες για το χρονικό πριν η γυναίκα βρεθεί στο κενό δίνουν οι κάμερες της γέφυρας. Με drones και πλοία του λιμενικού οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη γύρω θαλάσσια περιοχή 
Άκαρπες μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης γυναίκας από την Ναύπακτο, που όπως όλα δείχνουν έπεσε από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου το πρωί της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Οι έρευνες, δεύτερη ημέρα, ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας.
Στις έρευνες συμμετέχουν ένα περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες του Ερυθρού σταυρού.
 Οι έρευνες εστιάζονται από το σημείο όπου υπήρχε η δεξαμενή κατασκευής της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου ως το χωριό της Μακύνεια και της Κάτω Βασιλικής και την παραλία στους πρόποδες της Κλόκοβας (Παλιοβούνας), το Καλαμάκι. Συνολικά περίπου 30 άτομα συμμετέχουν στις έρευνες, παρουσία και συγγενικού της αγνοούμενης, προσώπου. Σύμφωνα με το nafpaktianews, στα δύσβατα σημεία γίνεται χρήση drone για τις ανάγκες των ερευνών.
 Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας
Από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου ελέγχου, φαίνεται ένα μαύρο όχημα, μάρκας Mercedes A CLASS, να κινείται από στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου πυλώνα. Στη συνέχεια φαίνεται ένα άτομο να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ωστόσο από την ανάλυση των βίντεο δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Θολό επίσης παραμένει από τα ίδια ντοκουμέντα, τι συνέβη αφού ο άνθρωπος κατέβηκε από το αυτοκίνητο.
Το Σάββατο, πληροφορίες ήθελαν τον άνθρωπο που έπεσε από τη γέφυρα να είναι γυναίκα, 31 ετών, από την πόλη της Ναυπάκτου, ενώ έκαναν λόγο και για ένα σημείωμα που βρήκαν οι αρχές μέσα στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: