Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Αν το 2016 ήταν ταινία, θα ήταν ταινία τρόμου. Και αυτό είναι το τρέιλερ


Κάποιοι φρόντισαν να μετατρέψουν σε μια υποτιθέμενη ταινία τρόμου αυτό που όλοι μας σκεφτόμαστε για τη χρονιά που τελείωσε. Και μας παρέδωσαν το απολαυστικό τρέιλερ του "2016: The Movie"


Επιμέλεια: Θανάσης Πατσαβός
Από τους δεκάδες θανάτους πολυαγαπημένων και εμβληματικών διασημοτήτων, μουσικών, ηθοποιών και σκηνοθετών, μέχρι τις πολιτικές εξελίξεις που βρήκαν τον Ντόναλντ Τραμπ νέο Πρόεδρο της Αμερικής και τη Βρετανία εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης, το 2016 έμοιαζε -από την αρχή μέχρι το τέλος του- με έναν εφιάλτη που δεν έλεγε να τελειώσει. Οπως κάθε καλή ταινία τρόμου δηλαδή!
Και έτσι ακριβώς αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι πίσω από το Friend Dog Studios, δημιουργώντας το τρέιλερ μιας υποτιθέμενης ταινίας τρόμου με τον εύγλωττο τίτλο «2016: The Movie», το οποίο από τη μία αποτελεί μια παρωδία που αναπαράγει πειστικά τα χαρακτηριστικά κλισέ του είδους και από την άλλη εκφράζει με χιούμορ όλα αυτά που οι περισσότεροι από μας σκεφτόμαστε για τη χρονιά αυτή που έφτασε –ευτυχώς– στο τέλος της. Και κάπου ανάμεσα, χωράει και ένα homage στο «Stranger Things».
Πατήστε το play για να δείτε το τρέιλερ παρακάτω και χαρείτε που επιτέλους ήρθε το 2017!


www.news247.gr - www.fix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: