Ο καιρός

Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!

Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!
Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

15 Ιανουαρίου: Γιορτή και δώρα για τα μικρά παιδιά από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών-Δηλώστε συμμετοχή

Έξυπνα δώρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας
Η συνέχεια και η διάρκεια στους Συλλόγους επιτυγχάνεται όταν έχουν κοντά τους την νεολαία. Τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία πρέπει να γνωρίζουν τον κάθε Σύλλογο και τις δραστηριότητές του.


 Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, μέσα από τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, έχει πετύχει να αγαπήσουν την Αγία Ευθυμία τα παιδιά και το χωριό μας να έχει την περισσότερη νεολαία. Τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, τα μεγαλύτερα κάνουν παρέα και στα αστικά κέντρα όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους και όλα δεν βλέπουν την ώρα να ξαναβρεθούν στο χωριό.
Πριν αρκετά χρόνια, ο Σύλλογος πραγματοποιούσε εορταστική εκδήλωση στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράζονταν δώρα στα μικρά παιδιά των μελών του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτά τα παιδιά να έχουν «δεθεί» με τον Σύλλογο και τον τόπο μας. Με την πάροδο των χρόνων η εκδήλωση αυτή ατόνησε.

Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αποφάσισε να επαναφέρει την εκδήλωση αυτή και εξέδωσε, κατ’ αρχάς, σχετική ανακοίνωση, στο προηγούμενο φύλλο των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ προκειμένου να διαπιστώσει την ύπαρξη ενδιαφέροντος. Μετά την ανταπόκριση αρκετών μελών οριστικοποιήθηκε η εκδήλωση για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Η εκδήλωση αφορά παιδιά έως την έκτη Δημοτικού και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ένωσης Κωφαλάλων (Αριστογείτονος 11-13, 4ος όροφος, Βαρβάκειος Αγορά) από ώρα 11 έως 1. Θα προηγηθεί από τις 10.30 π.μ. συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση, στον 2ο όροφο. Εκεί θα γίνει μια μικρή παρουσίαση του Συλλόγου στα παιδιά και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κέρασμα, μουσική και χορό για τα παιδιά και μοίρασμα δώρων και δημιουργική απασχόληση από Άγιο Βασίλη.

Προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όλους όσοι έχουν παιδιά στις ηλικίες που προαναφέραμε να μας ενημερώσουν για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και για τις ηλικίες των παιδιών -για να πάρουμε το κατάλληλο δώρο για το κάθε παιδί- το αργότερο έως τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, στο τηλέφωνο 2103250354.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: