Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μαστροποί έπειθαν Εβραίες ότι κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους θα ερχόταν ο Μεσσίας..και τις εξέδιδαν.



Η Ισραηλινή αστυνομία εξάρθρωσε δίκτυο μαστροπών οι οποίοι με θρησκευτικά κηρύγματα και δοξασίες είχαν πείσει κάποιες ευάλωτες, θρήσκες Εβραίες ότι κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους άνδρες "θα έσωζαν τον εβραϊκό λαό και θα τον οδηγούσαν στη λύτρωση". Αφού εντόπιζαν τα θύματά τους και άρχιζαν την κατήχηση, χρησιμοποιούσαν αλκοόλ και ναρκωτικά στις γυναίκες για να καμφθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι όποιες αναστολές. 


Η αστυνομία συνέλαβε οκτώ άνδρες που μετείχαν ενεργά στην στρατολόγηση των γυναικών.

Ένας 60χρονος άνδρας που περιγράφεται ως περιθωριακός ακροδεξιός από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του δικτύου που εξέδιδε 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. 

Οι «πελάτες» τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές από τη Λεχάβα, εξτρεμιστική οργάνωση που διαφωνεί με τους γάμους Εβραίων με ανθρώπους από άλλα θρησκεύματα. 

Ένα μέλος της, ο Μπέντζι Γκοπστάιν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι προαγωγοί δρούσαν εδώ και 6-7 χρόνια και, φυσικά, δεν πίστευαν καθόλου αυτά που κήρυτταν. 

Οι γυναίκες όμως «τα πίστευαν, εκμεταλλεύτηκαν την αφέλειά τους», τόνισε. 




 Πηγή: www.lifo.gr



Μάλλον το δίδαγμα απ την ιστορία αυτή είναι ότι το σέξ ενώνει τους λαούς...

και προφανώς οι γυναίκες έβλεπαν άλλον "μεσσία" έψαχναν να βρούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: