Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Η S&B


Σε προχωρημένες συζητήσεις η S&B ια την πώλησή της στην ΕΛΜΙΝ.- ΚΕΡΝΕΟΣ
Σχεδόν καθημερινές οι επαφές του κου Λυμπέρη με εκπρόσωπο του κου Κυριακόπουλου
Εντείνονται το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις μεταξύ εκπροσώπων της S&B και της ΕΛΜΙΝ σχετικά με την πρόταση εξαγοράς που έχει καταθέσει η τελευταία στον κο Κυριακόπουλο. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες τις δύο προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΙΝ κος Λυμπέρης ( ο πρώτος εκ των δύο ιδιοκτητών της ΕΛΜΙΝ , ο άλλος είναι ο κος Βαρδινογιάννης ξάδελφος του μεγαλοεφοπλιστή) βρισκόταν σε συνεχείς συσκέψεις τόσο με το επιτελείο του όσο και με ανθρώπους της S&B προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή της αγοράς.
Προς το παρών το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κος Κυριακόπουλος έχει πάρει ήδη την αποφασή του και είναι οριστική να «ξεφορτωθεί» τα μεταλλεία στη Φωκίδα που θεωρεί ασύμφορα την ίδια στιγμή που ο όμιλος Μυτιληναίου έχει καταθέσει προσφορά κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ ενώ η ΕΛΜΙΝ μάλλον θα κινηθεί γύρω στα 30 , αφού πρώτα ελέγξει όλα τα στοιχεία που πρέπει .
Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το 50% των μετοχών της ΕΛΜΙΝ κατέχει η εταιρία Γαλλικών συμφερόντων ΚΕΡΝΕΟΣ η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή εμπλουτισμένου τσιμέντου, προϊόν που χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν «χονδρό Βωξίτη», που υπάρχει μόνο στη Φωκίδα.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την αποφαση την εχει παρει απο το 2009 - 2010. δεν το ηξεραν φυσικα τα κοροιδα που τον υπηρετησαν στην συνεχεια στην ξεφτιλα για το Λαρνακι τον Βλαχοθαναση και το Κοκκιναρη. σαν την αντουανετα κολυμπωντας στα προνομια που τους εξασφαλιζε ο αφεντης νομιζαν οτι θα ειναι συνεχεια ετσι και ο κοσμος θα καθισει να ψοφισει απο την πεινα στον πιο πλουσιο τοπο της ελλαδας. να δουμε τι θα πουν στον κοσμο αυριο μεθαυριο για τον πιο φανερο βρωμικο ρολο στην ιστορια του τοπου. γιατι και παλιοτερα αυτοι και οι ομοιοι τους φροντιζαν για να παραμενουμε φτωχοι για χαρη του αφεντη τους και αυτοι εισεπραταν αλλα τα τελευταια χρονια ειχαν πολυ θρασος. να δουμε τι θα τους κανουμε στην συνεχεια γιατι αν η κοινωνια δεν τους αποδοσει αυτο που τους αξιζει, παντα καποιος αφεντης θα υπαρχει να τους ενεργοποιησει και να χρηματοδοτησει την ανελιξη τους σε θεσεις κλειδια μολις μπορεσει ωστε να μας ξαναεξαθλιωσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!!! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΣΚΙΨΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΨΕ ΣΚΥΨΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΩΩΠΑΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Θ'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ