Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Μαυρολιθάρι και ΣΧΟΟΑΠ… Κάτι καλό κινείται! - Από αναγνώστη



Από Καλή (κατά το δυνατόν) σκοπιά
Στις 20Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μαυρολιθάρι συγκέντρωση για το ΣΧΟΟΑΠ της Δ.Ε. Καλιέων. Συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος- πολιτικός προϊστάμενος της Πολεοδομίας Άμφισσας κ. Μολιώτης, άλλοι αρμόδιοι της Πολεοδομίας Άμφισσας, τα Τοπικά Συμβούλια της περιοχής, σύλλογοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς. Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος και την συζήτηση συντόνισε η Αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου. Παραβρέθηκε σαν παρατηρητής ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάκης Μέγκος.
 
Την διαδικασία άνοιξε ο Μελετητής παρουσιάζοντας την εισήγησή του για το ΣΧΟΟΑΠ που αφορά στους Καλιείς. Οι τοποθετήσεις των διαφόρων φορέων υπήρξαν ουσιαστικές και συνέβαλαν στο εποικοδομητικό κλίμα της συγκέντρωσης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαυρολιθαριτών κ. Δημήτρης Μανδρέκας δημιούργησε ξεχωριστή αίσθηση με τις πολλές και ουσιαστικές παρατηρήσεις του στο σχέδιο του Μελετητή.
 
Ο κ. Παναγιωτόπουλος τοποθετήθηκε συνολικά στο ζήτημα, ενώ η κ. Ανδρεοπούλου βοήθησε όχι μόνο με την άριστη διεύθυνση της διαδικασίας, αλλά και με τις εύστοχες παρεμβάσεις της.
το αδέσποτο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: