Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η διοίκηση της εταιρείας «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ», με την παρούσα επιστολή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως την βουλευτή του νομού Φωκίδος κα Ασπασία Μανδρέκα, για το ενδιαφέρον που επέδειξε, αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε για την αναμόρφωση του επενδυτικού νόμου, αποκαθιστώντας μια αδικία σχετικά με το ύψος των  επενδύσεων,  που αφορούν τις εταιρείες οι οποίες εδρεύουν στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Η οικονομική κρίση έχει διαμορφώσει ένα δύσκολο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε και η πολιτική συμβολή της κας Μανδρέκα με τις άοκνες προσπάθειές της, ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση της ευνοϊκότερης δυνατής λύσης  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

 

 

ΓΑΛΑΞΙΔΙ,30.09.2014

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ''διευθυντικα'' στελεχη τρομαρα σας δεν νομιζω να σας εχει αγγιξει η κριση για το προσωπικο το συζηταμε.

Ανώνυμος είπε...

να δω με τον συριζα κυβερνηση θα ευχαριστειτε κανεναν τοτε η ειστε παραδοσιακοι νεοδημοκρατες?αληθεια τσιμπησατε τιποτα?επεσε καμια ριψη?

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, χωρίς να έχω κανένα συμφέρον κι έτσι όπως το βλέπω εντελώς απέξω μονο καλό έχει δώσει η εν λόγω εταιρία στο νομό. Τώρα εάν τσιμπάει και κάτι από το κράτος, ποσώς με ενδιαφέρει. Τόσα και τόσα "έφαγαν" οι “κρατικοί"... Το θέμα είναι τα χρήματα να κάνουν κύκλο, κι αν δεν κάνουν με την εργατιά θα κάνουν άραγε μες τις ελβετικές τράπεζες;
Εάν ωστόσο βλέπουμε με τόση προκατάληψη μια ευχαριστήρια επιστολή, απλά σκεφτείτε...
Κάπου κάπου αναρωτιέμαι με όσα συμβαίνουν ή ακούγονται, σε ποιον αιώνα ανασαίνει η καρδιά της Φωκίδας...
Συγχωρέστε με αλλά η περιοχή μας δεν έχει γνωρίσει ακόμα την κρίση αληθινά και για να μην παρεξηγηθω η σωστή, προκατειλημένη θα πω: αναμένεται...