Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Άμφισσα: Κινητοποίηση αύριο για το Μουσικό Σχολείο


Αύριο, 26 Σεπτέμβρη 2014 ημέρα Παρασκευή θα υπάρξει κινητοποίηση για το ζήτημα αιχμής Άμεση Στέγαση στο κτήριο ΕΟΜΜΕΧ.

Την παραπάνω κινητοποίηση οργανώνει ο Σύλλογός μας στα πλαίσια της συνεχούς διεκδίκησης των δικαιωμάτων των παιδιών μας σχετικά με αξιοπρεπή και απαραίτητη κτηριακή υποδομή, έγκαιρη και επαρκή μεταφορά, ολοκληρωμένη πλαισίωση από καθηγητές, επαναφορά πιστοποίησης των μουσικών μαθημάτων κλπ.

Γι’ αυτό καλούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ στις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Κεχαγιά, σημείο συνάντησης, από όπου θα πραγματοποιήσουμε πορεία διαμαρτυρίας και κατάθεση σχετικών εγγράφων στον Δήμο, την Περιφέρεια και β/θμια εκπαίδευση.

Η πορεία θα ακολουθήσει την διαδρομή Πλατεία Κεχαγιά, οδός Γιαγτζή , οδός Σταλλού δεξιά στον Γερμανό, πλατεία Ησαϊα μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, Γιδογιάννου αριστερά στο καφέ “LEMANS”, με κατεύθυνση ευθεία στην Περιφέρεια, εντός του προαυλίου, κατόπιν επιστροφή από Γιδογιάννου και δια του πεζοδρόμου Νικ. Κορδώνη, τελικός προορισμός στο κτήριο ΕΟΜΜΕΧ-ΤΕΙ.
 
Τα Μουσικά Σχολεία είναι πλέον θεσμός. Είναι δύναμη και αχτίδα ελπίδας και κουράγιου στις τρομαχτικές στιγμές που βιώνει η δημόσια ζωή και η κοινή ωφέλεια. Κάθε χρόνο ιδρύεται καινούργιο (φέτος της Χαλκίδας, του χρόνου της Αλεξανδρούπολης), υποστηρίζονται ολοένα και περισσότερο από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που τα στελεχώνουν, αλλά και από την Πολιτεία, που σε κάθε ευκαιρία παρακολουθεί και θαυμάζει τα άριστα αποτελέσματά τους.
 
Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να στηρίξετε τα δίκαια αιτήματά μας, για άμεση και απρόσκοπτη μεταστέγαση του ΤΕΙ στο ιδιόκτητο κτήριό του, ώστε η Πολιτεία να πραγματοποιήσει την δέσμευσή της ως προς την στέγαση του Μουσικού Σχολείου ΄Αμφισσας στο κτήριο ΕΟΜΜΕΧ.

ΤΟ Δ.Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: