Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πάνος Καμμένος: Δεν θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ, οι Έλληνες δεν πρέπει να τον πληρώσουν - VIDEO

Κάλεσμα στους πολίτες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, όπως έπραξε ο ίδιος, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Είναι φόρος που έχει σκοπό τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Είναι απόλυτα αντισυνταγματικός ο συγκεκριμένος φόρος, είναι αντίθετος και με το ευρωπαϊκό δίκαιο», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν έχει πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και δεν σκοπεύει να τον πληρώσει.


koutipandoras.gr

1 σχόλιο:

Καρτερία είπε...

Αγαπητέ ανώνυμες 2;46 μμ σχολιαστή επειδή προκαλείτε την αντικειμενικότητα και το θάρρος της ιστοσελιδας μας αναφέροντας στο ΑΝΩΝΥΜΟ σχόλιο σας ονόματα γνωστά και μη εξαιρετέα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα της ανάρτησης μας ..... θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα αναρτήσουμε φυσικά το σχόλιο σας μόλις τον κάνετε επώνυμα μια και αναφέρεστε σε ονόματα.

Όταν θα αποκτήσετε εσείς την ευθύνη των λόγων σας με γνωστό το όνομα σας στην κοινωνία μας ευχαρίστως και θα αναρτήσουμε την παρέμβαση σας.