Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άδωνις προκαλεί και πάλι το διαδίκτυο! : «Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες, τι θα πουν οι κατ” επάγγελμα λαϊκιστές;»

A669CD1A2B86C07BC66B8B8DB9ADBDDB

«Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες τί θα πουν οι κατ” επάγγελμα λαικιστές;» διερωτάται μέσω Twitter ο τέως υπουργός Υγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας εκ νέου μέσω Διαδικτύου.
Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη βασίζεται στην είδηση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα». Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, με αφορμή τη 10η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας, το πρώτο οκτάμηνο του 2013 οι αυτοκτονίες ήταν 229 (193 άνδρες και 36 γυναίκες), ενώ το ίδιο διάστημα το 2014 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 209 (173 άνδρες και 36 γυναίκες).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε γατάκι Άδωνι, πιστεύεις τέτοιες παρόλες για αυτοκτονίες... Δε ρώταγες τον αριστερό (όπως τον βλέπεις από πίσω) Ψαριανό που το έχει τερματίσει αυτό το θέμα: «Δεν είναι το οικονομικό το μείζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν οφείλεται, δηλαδή, η αλματώδης αύξηση των αυτοκτονιών σε οικονομικούς λόγους. Άλλοι αυτοκτονούν επειδή έχασαν τα λεφτά τους στο καζίνο κι άλλοι από ερωτική απογοήτευση».