Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ-ΤΡΙΤΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

 
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ιτέας-Κίρρας-Τριταίας, διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα την 24.11.2012
Θα παρακολουθήσουμε την προβολή “Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ” στο ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ, και συνέχεια την Θεατρική Παράσταση στο Θέατρο «ΗΒΗ»  “Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ” με τον Κώστα Βουτσά.
Πληροφορίες στα τηλ. 22650 35107 κάθε πρωί 10 με 11 το πρωί και στο κιν. 6974026580.
Το Δ.Σ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας τον χαβά του κι ο συλλογος εχοντας λυσει ολα τα προβληματα του παει σε αλλους γαλαξιες.Φροντιστε να μας περνουν την πιεση εδω στο ΙΚΑ και στο Κεντρο Υγειας χωρις να μας ταλαιπωρούν κιαστε τον Βουτσά.

Ανώνυμος είπε...

έλα ντε! πες τα ρε φίλε! να κάτσουν εδώ να περάσουν το χρόνο τους παίρνοντας πίεση και χάπια και να μην δουν τίποτε άλλο στην ζωή που τους μένει. Να κάτσουν μέσα να πάθουν και κατάθλιψη συν τοις άλλοις και να μην βγουν ποτέ παραέξω.
Ρε μόνο με τα προβλήματα θα ασχολούμαστε? Δεν θα κάνουμε τίποτα για την ζωή μας? Μόνο να μιζεριάζουμε? Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε πάνω απ όλα. Και φυσικά θέλει και τους αγώνες της. Αλλά αν κοιτάμε μόνο τα προβλήματα θα πάθουμε κι εμείς προβλήματα στο τέλος.
Όσοι θέλετε να μιζεριάσετε κάντε το μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΦΙΛΕ 3.52 ΠΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙΣ,ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΟΛΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ‘ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΤΟ 21 ΚΑΙ ΤΟ 40, ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η TV ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΛΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΝ ΓΛΕΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που με έχουν κάνει να σκέφτομαι έτσι σαν πρόβατο, ο 3:52. Τα είπε όλα ο φίλος των 8:20.
Αυτοί θέλουν να γνωρίσουν πράγματα που αξίζουν. Κι αν αξίζουν να πολεμήσουν γι αυτα. Κανείς δεν αγωνίζεται 24 το 24ωρο. Κι ο Θεός ξεκουράστηκε μια μέρα από τις 7. Ούτε εσύ είσαι αλλά ούτε κι αυτοί είναι ρεμπεσκεδες επειδή θέλησαν να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ '80 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΤΥΡΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΝΔΡΟ,ΠΟΥ ΦΥΣΣΟΥΝ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Γ@@ΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ....ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΡΑΒΑΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΣΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ, Η ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Καρτερία είπε...

Το σχόλιο κόπηκε λόγω χαρακτηρισμών!