Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο Σόιμπλε εργάζεται για να διώξει την Ελλάδα από την ευρωζώνη

Φωτογραφία για Ο Σόιμπλε εργάζεται για να διώξει την Ελλάδα από την ευρωζώνη

Άγνωστα παραμένουν τα σχέδια του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε σχετικά με το μέλλον της Ελλάδας, όπως δηλώνει... κορυφαίος γερμανός αξιωματούχος στη γερμανική εφημερίδα «Deutsche Zeitung».

Όπως σημειώνει, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ίδιος και η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κινουνται προς την ίδια κατεύθυνση σχετικά με το ελληνικό ζήτημα.

Ο γερμανός αξιωματούχος δηλώνει χαρακτηριστικά ότι μερικές φορές υπάρχει η αίσθηση ότι ο κ. Σόιμπλε εργάζεται προς το να διώξει τελικά την Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Πάντως την Παρασκευή, ο γερμανός αξιωματούχος τάχθηκε υπέρ της επιμήκυνσης του μνημονίου για την Ελλάδα, διευκρινίζοντας πάντως πως η χώρα μας θα λάβει την επιμήκυνσης, μόνο εάν είναι απαραίτητη.

«Για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, πρέπει να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις της», επανέλαβε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Reinische Post».

www.newsnow.gr

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΓΟΛΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΓΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ {ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ } ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ! ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! ΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ !!!