Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ


γράφει ο Έλληνας Εργαζόμενος

- Τη δόση θα μας τη δώσουν. Και το PSI μπορεί να ολοκληρωθεί τελικά γιατί αφορά τον ευαίσθητο τραπεζικό τομέα που προσέχουν οι Ευρωπαίοι. Ίσως με τίμημα να μην γίνουν οι εκλογές και η κυβέρνηση Παπαδήμου (με την υπογραφή των κομμάτων που τον στηρίζουν) να συνεχίσει και όλη την υπόλοιπη 4ετία. Αλλά η εφαρμογή αυτών των ιστορικά αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων, θα έχουν δυστυχώς σαν αποτέλεσμα, τουλάχιστον το 50% των Ελλήνων είτε να μεταναστεύσει, είτε να εξοντωθεί σταδιακά. Επομένως η Ελλάδα που ξέραμε θα έχει χαθεί!

Όπως φαίνεται ούτε και οι Γερμανοί θέλουν πλέον να συνδιαλέγονται με το σημερινό και παμπάλαιο πολιτικό προσωπικό, των Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου, Καρατζαφέρη κ.λ.π επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι την προδοσία πολλοί την επιθυμούν, τον προδότη όμως ουδείς, εάν θεωρήσουμε ότι οι παραπάνω έκαναν το χατίρι των δανειστών και όχι του λαού!


Εικόνες από την Ελλάδα που καταρρέει και χάνεται!

Το νέο μνημόνιο μόνο καταστροφή και φτώχεια έρχεται να φέρει και είναι πλέον απορίας άξιο το γεγονός, γιατί δεν το καταλαβαίνουν οι εταίροι - δανειστές μας!

Ετοιμάζονται να απολύσουν όλους τους εργαζόμενους καθαριότητας των Δήμων, επειδή θα πρέπει ο τομέας των σκουπιδιών να περάσει στους ιδιώτες.

Έρχονται τα νέα τεκμήρια και το αφορολόγητο από τις 5000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, αλλά κανείς δεν αναρωτιέται τι θα τρώει αυτός ο κόσμος!

Η ανεργία θα εκτιναχθεί στο 30% από 21% που είναι σήμερα και μετράει 1,2 εκ. ανέργους.

Μας επιβάλουν διά τις βίας συντεταγμένη χρεοκοπία εντός Ευρωζώνης, που σημαίνει μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας, πραγματική πείνα για το 50% του πληθυσμού, δήμευση και κατάσχεση των ακινήτων των ανήμπορων (λόγω ανεργίας και ύφεσης) να πληρώσουν τα χαράτσια και τους φόρους.

Κατέρρευσε το συνταξιοδοτικό. Π.χ ένας ασφαλισμένος που μια ζωή έδινε πολύ υψηλές εισφορές για να πάρει σύνταξη υψηλών κλιμακίων 2.300 με 2400 ευρώ, σήμερα του δίνουν με το έτσι θέλω 800 ευρώ το μήνα.

Έρχεται μεγάλη κλοπή στα ακίνητα του λαού. Θα του βάλουν τόσα χαράτσια, τεκμήρια και φόρους που ακόμη και αυτoί που έχουν μερικά λεφτά στην άκρη θα αδυνατούν να τα πληρώσουν και άρα τα σπίτια θα περάσουν στο κράτος. Εάν βέβαια δεν γίνει καμία άγρια κοινωνική εξέγερση και στείλουν στη φυλακή αυτούς τους πολιτικούς που έρχονται να πάρουν την περιουσία του κόσμου για να την δώσουν στους τοκογλύφους.

Συγκεκριμένα το σχέδιο της κυβέρνησης της τρόικας είναι να δημευτούν περίπου 250 με 400.000 ακίνητα από τους ιδιώτες και τις τράπεζες, τα οποία όλα μαζί θα τα δώσουν στις J&P Morgan και Goldman Sachs ! Η δήμευση θα γίνεται από ειδικές επιτροπές που θα συμμετέχει και ο στρατός.

Δηλαδή θα πουληθεί όλη η Ελλάδα, με αυτή τη σύμβαση που ψήφισαν στη Βουλή και ετοιμάζονται να υπογράψουν οι "εθελοντές" της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ & ΛΑΟΣ, χωρίς ίχνος σκληρής διαπραγμάτευσης.

Η πρώτη μεγάλη κόντρα πολιτών και κυβέρνησης θα φανεί στην επόμενη μεγάλη δόση του χαρατσιού της ΔΕΗ, που λογικά δεν θα μπορούν να το πληρώσουν περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές.

Λόγω χαρατσιών, φόρων και μειώσεων μισθών και συντάξεων θα καταρρεύσει η κατανάλωση και δεν αποκλείεται σε λίγο να δούμε τα συσσίτια να τα μοιράζει ο στρατός στους δρόμους, αποτρέποντας έτσι λεηλασίες και κοινωνικές εκρήξεις.

Το ανίκανο κρατος φταίει για την ακρίβεια. Τα ακριβότερα καύσιμα σε όλη την ΕΕ τα έχει η Ελλάδα επειδή η κυβέρνηση έχει βάλει άγριους φόρους στην βενζίνη. Το 72% της τιμής είναι φόροι! Τσιμουδιά για το λαθρεμπόριο καυσίμων!

Με αυτή σύμβαση που ετοιμάζεται να υπογράψει η κυβέρνηση Παπαδήμου, εάν π.χ πτωχεύσουμε του χρόνου, οι δανειστές θα έχουν δικαίωμα να έρθουν να διεκδικήσουν ( με Γερμανικές και Γαλλικές φρεγάτες φυσικά σαν όπλο) ένα νησί για να καλύψουν την υποθήκη τους.

Σύμφωνα με τον Παπαδήμο το πρωτογενές έλλειμμα είναι μόνο 2,5% του ΑΕΠ, κάτι που είναι η μοναδική θετική είδηση.

Ο δημόσιος τομέας έχει ήδη παραλύσει. Δεν λειτουργούν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί και τα λεφτά τα μαζεύει η ΔΕΗ.

Έχουμε ένα κράτος όπου οι γιατροί και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πληρώνουν μία σε φόρους.

Ένα δημόσιο τομέα γεμάτο διεφθαρμένους υπαλλήλους που ζουν ζάπλουτοι με σπίτια σε offshore και λεφτά στην Ελβετία και κανείς δεν τους πιάνει και δεν τους απολύει. Αντιθέτως παίρνουν προαγωγές και bonus. Και είναι πρώτης τάξεως ψηφοφόροι αυτών που έφεραν τη χώρα στην πτωχευση!

Υπάρχουν σήμερα μεγάλες ξένες αλυσίδες που χρωστάνε περίπου 1 δισ. ευρώ στους προμηθευτές οι οποίοι τις πήγαν στα δικαστήρια για δόλια πτώχευση. Εάν φύγουν από την Ελλάδα - όπως απειλούν - η εγχώρια βιομηχανία και βιοτεχνία τροφίμων που τις τροφοδοτεί θα καταρρεύσει υπο το βάρος του τεράστιου χρέους (φέσι) που θα τους αφήσει και για το οποίο θα έχει πληρώσει και ΦΠΑ!

Πιθανόν το 2013 η Ελλάδα να αναγκαστεί να γυρίσει στη δραχμή, αλλά ίσως αποδειχτεί πολύ αργά, αφού οι σημερινοί πολιτικοί θα έχουν υπογράψει την υποδούλωση της και με το δικό μας νόμισμα! Μια τέτοια κίνηση θέλει εκλογές και ειδική κρυφή προτετοιμασία.


Αν στο μεταξύ δεν γίνει πόλεμος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: