Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΙΤΕΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Ο ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ»


Η ΙΤΕΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!

     Η ΠΛΗΡΗΣ διάλυση του Δήμου Ιτέας και του προσωπικού του που το πήραν στην Άμφισσα, η κατάργηση όλων των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Πρόσωπων (Δημοτικό Γυμναστήριο, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτικό Ωδείο, Δημοτική Φιλαρμονική, Κ.Α.Π.Η) η υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, η κατάργηση του Ειρηνοδικείου, το κλείσιμο (τέλος τρέχοντος μηνός) του Τηλεπικοινωνιακού Κέντρου (ΟΤΕ) Ιτέας, του Δασονομείου Ιτέας, το κλείσιμο πολλών καταστημάτων, η νέκρωση από θαλάσσης τουριστικής κινήσεως, η φτώχεια και η ανεργία που ΜΑΣΤΙΖΕΙ τον τοπικό πληθυσμό, έφερε και τη νέκρωση της Πόλης μας.
     Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ολόκληρο το καλοκαίρι ρήμαξε ο χώρος του καφέ μπαρ «Θάλασσα» που έμεινε κλειστό. Τελευταία έκλεισε και το πολυσύχναστο «Μαϊάμι» που από κέντρο ζωής έμεινε μόνο σκοτάδι και ερημιά.
     Τι κάνουν οι  φορείς που έχουν ευθύνες σ’ αυτή την Πόλη για να σταματήσει ο καταποντισμός;
     Η Δημοτική Ενότητα, το Λιμενικό Ταμείο, οι Πολιτιστικοί φορείς οι Σύλλογοι Εμπόρων, επαγγελματιών, αλιέων κλπ., πως αντιδρούν;
     ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ άμεσα η σύγκληση ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για να συζητηθεί η κατάσταση αυτή και να ληφθούν δυναμικές αποφάσεις.
     Οδηγούμεθα με μαθηματική ακρίβεια σε πλήρη διάλυση των πάντων.
     Ένα είναι βέβαιο, ότι από πλευράς Πολιτείας δεν περιμένουμε τίποτα.
      
Η.Γ.Λ.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Ο ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ»

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αγωνας ζητα τωρα την συνελευση του κοσμου.που ηταν οταν ο κοσμος της ιτεας αγωνιζοταν εναντιον ΑΥΤΟΥ του παρανομου,επιλεκτικου και ανιστορητου καλλικρατη??
ξιφουλκουσε και στολιζε τον τοτε δημαρχο ιτεας,οτι αυτος και αυτοι που ετρεχαν το εκαναν για την καρεκλα του!!!
οταν εθεσε την υποψηφιοτητα του ο παπαλαιος για την δημαρχια(κοντρα κατ ουσιαν στα συμφεροντα του) ο αγωνας την υποψηφιοτητα αυτη την ανεφερε σε μια γραμμη στο πισω μερος της εφημεριδος, εν αντιθεση με τις αλλες υποψηφιοτητες τις οποιες τις ειχε μπροστα-μπροστα και με κεφαλαια.
συνεχως φωναζε που βρηκε ο δημος τα χρηματα και εκανε τις περσινες εκδηλωσεις...λες και καποιος να τα εκλεψε απο αυτον.
ελπιζουμε να ευχαριστηθηκε τις φετινες......
δεν τον ειδαμε σε καμια μαχη,ουτε στο δημαρχειο,ουτε στους δρομους ουτε στην αθηνα.....αφαντος και μουγγος για την αγωνια μας για το μελλον της ιτεας.
βλεπετε αυτον και τοσους αλλους τους ενοιαζε να καταποντισθει και να εξαφανιστει ο κακος παπαλαιος κι ας εξαφανιζοταν και η ιτεα,οπως εγινε!!!!!
ποια η αντιδραση στον καλλικρατη? καμια
ποια η αντιδραση στο μακελειο του δημου ιτεας?καμια
τι εκανε ο αγωνας?τι κανανε οι τοτε εκλεγμενοι ιτιωτες?ΤΙΠΟΤΑ
αφησανε μερικους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα κι αυτοι περιμεναν με την ουρα στα σκελια την λευθερια απο τον κακο τοτε δημαρχο.....
η ιτεα δεν ειχε αντρες αλλα φουστανοφορους για τους οποιους γελαει ολη η πολη και δεν ξεχνα το ρολο τους.....και τα χαλια τους.
δεν πειραζει ομως ο μετανοησας παντα καλοδεχουμενος για τον κοινο αγωνα που δεν τελειωσε!!!!!!
αρη χρονια πολλα για προχθες...κοιτα τωρα πως τα φερνει η ζωη.....τουμπα!!!!

Καρτερία είπε...

Το σχόλιο 12:34 κρίθηκε ανεπιθύμητο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΚΑΨΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ``ΚΑΚΟΣ΄΄ΔΗΘΕΝ ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΓΩΝ¨" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ" ΜΑΙΑΜΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΚΑΘΩΣ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006!ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

προς σχολιο 4:52 ο παπαλαιος εκανε πολλες εκδηλωσεις και αφηνε τα χρωστουμενα του δημου ιτεας να φτανουν στο μεγιστο απο τους τοκους!ολο φρουφρου και αρωματα με ξενο χρημα με την βοηθεια παντα συγκεκριμενων ατομων σε "καλα "ποστα που τον καλυπταν .σε στιγμες δυσκολες δεν κοιταμε τον καλλοπισμο,αλλα την καθαριοτητα και την επιβιωση.το μονο που δεν εκανε δηλαδη ο κυριος[χα χα] παπαλαιος.πισσα και πουπουλα θελει και αυτος αλλα και οι τωρινοι αν δεν κανουν αυτα που πρεπει.εγω περιμενω να δω και μετα αυτα που υποσχεθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

3 ΚΑΙ 26 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΑΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΕΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

η ιτεα ειναι ειναι θυμα απο τον πρωην δημαρχο.οσο για μενα υπαρχει χρεος απο το 2002 το οποιο δεν εχει πληρωθει απο το δημο και υπευθυνος για αυτο ειναι ο παπαλαιος.ασε που με τους τοκους στο τελος θα παει στα διπλα.θα πει καποιος εσυ λεφτα θα παρεις, τι σε νοιαζει .το θεμα ειναι οτι τα κανονιζουν ετσι ωστε να καθυστερουν οι πληρωμες το χρημα να εξαφανιζεται και κερασακι στη τουρτα ειναι να στελνουν χρεωστικο[παγιο] για το αποχετευτικο σε δημοτες που δεν εχει φτασει το δικτυο[για κιρρα μιλαω].αυτα τα λιγα φιλε μου

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε χρεος απο το 2002 απληρωτο λιγο δυσκολο,10 χρονια και να μην εχεις πληρωθει δεν γινεται για καντο πιο λιανα να δουμε τι πουλησες,σε ποιον το πουλησες,αν ηταν δημαρχος ο παπαλαιος οταν το πουλησες και αν εχεις κοψει τιμολογια,για βγαλτο απο μεσα σου να δουμε.............

Ανώνυμος είπε...

θα δειξει στις δικαστικες αιθουσες,απο το1998 ειναι αυτη η υποθεση.απλα τωρα οχι μονο θα παρω το χρημα[οταν ερθει η ωρα,γιατι δεν βιαζομαι καθολου]αλλα θα βγω με το ροπαλο και θα βαραω και απο πανω!εγω δεν πουλησα τιποτα,ουτε τιμολογια υπαρχουν.απλα καποιος το 1998 εχασε τη ζωη του εν ωρα εργασιας.η αποζημειωση αρχισε να δινεται και μονο οταν ο παπαλαιος εγινε δημαρχος σταματησε[λεγοντας στο δημ/κο συμβουλιο δεν υπαρχουν λεφτα].εγιναν και αλλα ,αλλα αστο καλυτερα ...