Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

"Καλοκαιράκι" μέχρι την Παρασκευή - Βροχές από το Σαββατοκύριακο

Θάλασσα


Σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους μέτριους στα πελάγη . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά 4 με 5 περίπου βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Από τοι Σαββατοκύριακο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.


ΤΕΤΑΡΤΗ
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.


ΠΕΜΠΤΗ
Λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: