Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Θάνατος 13χρονου Ρομά στην Άμφισσα μετά από πυροβολισμό (ανανεώθηκε)









Για άγνωστη έως τώρα αιτία, κάτοικος Άμφισσας  -ο οποίος διατηρεί επιχείρηση πλησίον της ΔΟΥ- πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα νεαρό Ρομά.  
Αυτήν την στιγμή αναζητείται από τις αρχές.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το θύμα ήταν κορίτσι 13 χρόνων και διέμενε στον καταυλισμό των Ρομά στο Δημόσιο ΚΤΕΟ της Άμφισσας .

...

περισσότερα σε λίγο....

Ανανέωση 1
Ρομά της περιοχής έχουν εξαγριωθεί και βγήκαν στους δρόμους, φωνάζοντας και απειλώντας. Μάλιστα, κάποιοι έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία ( φερόμενου ως δράστη )και πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον καταυλισμό των Ρομά, αλλά και στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός της 13χρονης.





Η ψύχραιμη διαχείριση των αστυνομικών της Φωκίδας απέτρεψε τα χειρότερα αλλά φοβούνται πως αύριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα...  

Για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί αστυνομικές ενισχύσεις από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να αντιμετωπιστούν εκτεταμένα επεισόδια, στην σκιά της τραγωδίας... 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή δεν το λυπήθηκε το κακό μηρό; Ο θεός να το αναπαύσει.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησε

Ανώνυμος είπε...

Αντί να φτιάχνετε - βρε άχρηστοι - παραλίες να έρχονται οι τουρίστες ν αφήνουν το πολύτιμο συνάλλαγμα , φτιάχνετε καταυλισμό ρομά στην 'Αμφισσα 3 εκατ ευρώ. Άχρηστοι έ άχρηστοι.-

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε μεγάλε ηρεμησε ανθρωποι ειναι και αυτοι πως κανεις ετσι αθώες ψυχούλες ειναι.......ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενο περιστατικό αγανάκτησης.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ ΕΠΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ( ΗΣΑΪΑ ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος φιλε.Διωχτε τους να τελειωνουμε.εχουνε κανει εδω και χρονια την φωκιδα χωματερη.(δεν ψηφιζω χρυση αυγη)

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10:42 , και λιγα λες για αυτη τη γαγγραινα που συντηρούν με το ετσι θελω σε βαρος οχι μονο της Αμφισσας....

Ανώνυμος είπε...

As mhn pigene na klepsi de anonume enw kseroyme pws einai stin amfissa ta pragmata

Ανώνυμος είπε...

Και αργησε να γινει το κακο η κατασταση αυτη δεν παει αλλο μας εχουν σακατεψει στο κλεψιμο και αλλος θελει να μας φερει πεφισσοτερους καλα ειπε και ο προηγουμενος ειναι αχηστοι ολοι τους τους πειραζε η κυκλοφορεια των δρομων τους εκλεισαν ολους και μιναμε εμεις και ρομα

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει περίπτωση να σκότωσε από αμέλεια. Δεν είστε εσείς αρμόδιος/-α, αλλά οι δικαστικές αρχές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν αρχές πλέον μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μπαχαλάκηδες που τα έχουν διαλύσει όλα, αυτοί είναι που προγραμματίζουν συγκέντρωση στη μνήμη του κοριτσιού για σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.

Μην πάει κανείς!