Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

H Γεωργία Καπαρέλη – Καπούρου για την υπόθεση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΔελφώνΓεωργία Καπαρέλη – Καπούρου
Τοπική Σύμβουλος Κίρρας
Δημοτικής Ενότητας  Ιτέας
Δήμου Δελφών
                                                                                                                                                Ιτέα 7-6-2018

     Με την ευκαιρία του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, όπου ανερυθρίαστα ο Δήμαρχος, εν μέσω πρωτοφανών και δραματικών καταστάσεων που βιώνει η περιοχή τα τελευταία 24ωρα,  επαναφέρει μέσω του «Κλεισθένη» το θέμα της μεταφοράς του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας στον Δήμο, θέμα για το οποίο έχει παρθεί ΑΠΟΦΑΣΗ από το όργανο, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την π. Αντιδήμαρχο Ιτέας κ. Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη για την εντιμότητα, το θάρρος και την συνέπειά της προς το συμφέρον του τόπου και κυρίως στην ΔΕ Ιτέας και να την συγχαρώ για την αγάπη της και την υποστήριξή της σε ένα τόσο ουσιώδες ζήτημα, εξ αιτίας του οποίου θυσίασε και τον αυτοδιοικητικό της θώκο.
    Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους επικεφαλείς και τους Συμβούλους όλων των παρατάξεων, που στήριξαν το αυτονόητο για όλους πλην της Δημοτικής Αρχής, κυρίως δε τον επικεφαλής της παράταξής μου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή για την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ του στήριξη σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει την ανάπτυξη όλου του Δήμου Δελφών συνολικά.
    Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να πάρει μαθήματα Δημοκρατίας από τον κ. Ταγκαλή ο οποίος οδήγησε την παράταξή του να ψηφίσει κατά συνείδηση...με γνώμονα το κοινό καλό.
   Παρά τις «φιλότιμες προσπάθειες» του κ. Δημάρχου, τα 3 Τοπικά Συμβούλια της ΔΕ Ιτέας με πρώτο της Κίρρας, όπου με πρωτοβουλία μου πάρθηκε η πρώτη ομόφωνη θεσμική απόφαση, απαίτησαν με τους κατοίκους  και τους φορείς και κέρδισαν το αυτονόητο. Πάνω και πέρα από παρατάξεις, από διαφωνίες, από κόμματα.
   Γιατί πάντα οι δέσμιοι συμφερόντων και μηχανισμών αποκαλύπτονται. Ακόμη και σε μια επαρχιακή ΜΑΡΙΝΑ…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ . ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΛΕΓΕΣΑΙ Κ Ο Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α Σ Ή
Α Ν Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο Σ - εν αναμονή δημοτικών εκλογών ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

πριν ενα χρονο όλοι χειροκροτούσανε πολλούς ομιλητές που ήταν της άποψης ύπερ της ... συνυπάρξεως , σύμφωνα με το άρθρο 103 παρ. 3 , δύο λιμενικών ταμείων , όπως ο κ. ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ , πρώην δήμαρχος Ιτέας και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου . Οι ΤΩΡΙΝΈΣ αλλαγές απόψεων ... ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ κι όχι ότι βασίστηκαν σε άλλα δεδομένα !!! ΜΟΝΟ ο κ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ αλλά συγχρόνως και ελαστικός στην τελευταία ανακοίνωσή του