Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης - Η Στερεά Ελλάδα είναι η μοναδική περιφέρεια χωρίς πανεπιστήμιο.


Χαίρομαι πολύ που ήταν σήμερα εδώ ο Υπουργός, κ.Γαβρόγλου, για να ακούσει αυτά που πρέπει. Η Στερεά Ελλάδα δεν ζητά ρουσφέτι, δεν είναι της λογικής «δώσε και σε μένα μπάρμπα». Είναι η μοναδική περιφέρεια χωρίς πανεπιστήμιο. Το ζητάμε για να δημιουργήσουμε ένα φρένο στην ερήμωση, τη φτώχεια και την μετανάστευση των νέων. Κάνουμε προτάσεις και το μόνο που ζητάμε είναι ο διάλογος. Όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να καταλάβουν επιτέλους την αναγκαιότητα του πανεπιστημίου. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, αλλά εμείς επιμένουμε. Γιατί πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας. Γιατί λειτουργούμε με γνώμονα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές.

Κώστας Μπακογιάννης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πήγε στα Ψαχνά με κλακαδόρους να κάνει σόου. Η πρότασή του έχει απορριφθεί εδώ και καιρό και το ήξερε. Μια πρόταση για ... γέλια! Λέει και τα ψεματάκια του. Η Στερεά ΔΕΝ είναι η μοναδική περιφέρεια χωρίς Πανεπιστήμιο. Ας κοιτάξει και το Νότιο Αιγαίο, περιφέρεια είναι και αυτό. Και να μην ξεχνάμε, ότι το Παν. Στερεάς το έκλεισαν οι "δικοί του", της ΝΔ (μαζί με το ΠΑΣΟΚ). Τότε, δεν έβγαλε κανείς τους άχνα. Σήμερα χαλάνε τον κόσμο, για να παραστήσουν ότι τάχα ενδιαφέρονται.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΔΩ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΙΣ) ... ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ . ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ .