Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η ΙΤΕΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η “ΜΑΧΗ” ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ - ΦΩΤΟ

Σχετική εικόνα


Καλά κρατεί η μάχη της διαφημιστικής αφίσας για τη σημερινή εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Μαρίνα Τουριστικών σκαφών στην Ιτέα. Οι αφίσες ξηλώθηκαν από την Άμφισσα διότι δεν είναι  ο σωστός τρόπος διαφήμισης.

Λόγια Δήμαρχου: “ Άποψή μας δε είναι ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης είναι παρωχημένος και μπορεί (σε ότι αφορά τους δημόσιους χώρους) να λειτουργεί μόνο σε περιορισμένα σημεία που έχουμε δημιουργήσει και μπορούμε να αυξήσουμε ανά δημοτική ενότητα. Σας καλούμε δε να συμβάλλετε στο συγκεκριμένο διάλογο με τις προτάσεις σας.”

Συμφωνούμε απόλυτα! Αλλά ας δούμε χθες (10 Αύγουστου) στην Ιτέα τι επικρατούσε στον κεντρικό δρόμο, την Μεταμορφώσεως και ώρα 08:00 μμ.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
Κάλαθος απορριμμάτων στη Μεταμορφώσεως 
και Παραλιακής Λεοφωρου.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
Κάδος απορριμμάτων Μεταμορφώσεως και Καποδιστρίου.

Να σημειώσουμε πως στα σημεία αυτά υπάρχουν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα ξενοδοχείο που είναι πλήρες! Επίσης χθες στο λιμάνι είχε δέσει κρουαζιερόπλοιο.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
Διαφημιστική αφίσα για εκδήλωση της 2ας Αυγούστου! Μεταμορφώσεως και Ηλία Τρίγκα. Απέναντι από το σπίτι της Αντιδημάρχου Ιτέας!

Είμαστε συνηθισμένοι αλλά και αγανακτισμένοι με αυτές τις εικόνες στην Ιτέα. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές αλλά μερικοί από ότι φαίνεται δεν ασχολούνται ή δεν θέλουν να ασχοληθούν!

Δύο μέτρα και δυο σταθμά! Οι αφίσες παράνομες τα σκουπίδια νόμιμα κε Δήμαρχε;

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΙ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΘΑΝΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΧΛΗΣΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ-ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ-ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΕΝΑΣ Ν ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ-ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ-ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.Α,ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ; ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ.ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΜΕ.ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΑΠΟ 100 ΕΩΣ ΚΑΙ 200,00 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Σ'αυτόν τον χριστιανό που άνοιξε νέα δραστηριότητα στην είσοδο του λιμανιού ευχόμαστε καλές δουλειές αλλά κάποιος να του πει ότι δεν πουλάει χαλβά Φαρσάλλων σε πανηγύρι.Οι γιρλάντες ήταν της εποχής του ΄60.Εκτός και αν συμπληρώσει με κίτρινες και μπλέ ενδιάμεσα.