Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Μέρκελ: Να μην λέμε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες

Καταδικάζει την στοχοποίηση της χώρας μας στην πρώτη προεκλογική ομιλία της 
Μέρκελ: Να μην λέμε ότι οι  Έλληνες είναι τεμπέληδες

Mε την επισήμανση της αναγκαιότητας ενίσχυσης της ΕΕ και την εξάλειψη των στερεοτύπων με αναφορά στους Έλληνες άρχισε η ομιλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στο Ντόρτμουντ της Βεστφαλίας για τον προεκλογικό της αγώνα.   

H κυρία Μέρκελ αναφερόμενη στις αξίες που διέπουν την ΕΕ ζήτησε απ' όλους να μην στοχοποιούν άλλους λαούς και να μην τους κατατάσσουν σε κατηγορίες. Δεν θα πρέπει να λέμε γενικώς «εκείνοι» τόνισε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle.   

Δηλαδή, «οι Έλληνες δεν μπορούν να εργάζονται, οι Γερμανοί είναι φετιχιστές της λιτότητας. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αξιοπρέπεια», ανέφερε.   

Όπως και σε άλλους λαούς, έτσι και στη Γερμανία «υπάρχουν τόσο τεμπέληδες, όσο και εργατικοί» κατέληξε

 Εκτός από τα θέματα που αφορούν την εσωτερική πολιτική, η καγκελάριος αξιοποίησε την ευκαιρία για να επισημάνει τη σημασία της ΕΕ για τη Γερμανία.   

Η ενίσχυση της, τόνισε, συνιστά και ενίσχυση της Γερμανίας: «Θα πρέπει να μας είναι ξεκάθαρο», επισήμανε, «πως είναι προς το δικό μας συμφέρον, προς το συμφέρον της ειρήνης, της ευημερίας, της επικράτησης των αξιών μας - που, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, εξακολουθούμε να τις μοιραζόμαστε στην Ευρώπη». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η άθλια είναι Γερμανίδα. Σε όλη την γη στην νεότερη ιστορία του κόσμου όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούσαμε να έχουμε στοχοποιήσει με τεκμήρια και αποδείξεις τον λαό αυτό ως ανθρωπόμορφα κτήνη που θα έπρεπε να τους εξαλείψουμε από την γη γιατί όσο υπάρχουν απλά ξαναστήνουν την νέα προσπάθεια να επικρατήσουν ως καθαρή φυλή επί όλων εμάς των υπανθρώπων που μας αξίζει θάνατος ή υποδούλωση. Αυτό κάνει και πάλι η πολιτική Μέρκελ στην Ελλάδα. Ως Έλληνες ποτέ δεν στραφήκαμε κατά του συνόλου του Γερμανικού λαού. Ακόμη και μετά τον πόλεμο στηρίξαμε και ως κράτος και ως λαός τους Γερμανούς να στηθούν στα πόδια τους πέραν από τις συμφεροντολογικές πολιτικές των δήθεν συμμάχων μας. Αυτά που ανακαλύπτει η άθλια Μέρκελ για να μαζέψει τις ψήφους ηλίθιων Ελληνογερμανών και μεταναστών με ψήφο, ότι όλοι οι λαοί έχουν απ’ όλα, είναι απλά το αυτονόητο. Η στάση των Ελλήνων μετά τον πόλεμο, κάνει τους Έλληνες Έλληνες. Το ότι το 50% των Γερμανών στηρίζει την Μέρκελ κάνει τους Γερμανούς Γερμανούς. Αυτό βέβαια αφορά το υπόλοιπο 50% των Γερμανών και την αξιοπρέπειά τους. Αν την ψηφίσουν τελικά τους εκπροσωπεί. Χάιλ Χίτλερ φώναζαν το 1940 το 80% των Γερμανών. Τι να πούμε σήμερα; Οι Έλληνες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε εμείς οι περισσότεροι. Τα σκυλάκια των Γερμανών οι κάτι διαφορετικό με αξιοπρέπεια;
Το να ανακαλύπτει η Μέρκελ τα αυτονόητα μετά από τόσα χρόνια ηγέτης, αφού έχει χρησιμοποιήσει τις βολικότατες ρατσιστικές συκοφαντίες των άθλιων ΜΜΕ και πολιτικών της χώρας της και των δορυφόρων της, αφού έχει κάνει πολιτική και μέσα και έξω από την Γερμανία πατώντας πάνω σε αυτές, προκειμένου οι πολυεθνικές γερμανικών συμφερόντων να λεηλατήσουν την Ελλάδα, την κάνει απλά πολύ πιο άθλια από όλους αυτούς που είπαν ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες γιατί είναι ρατσιστές ή και πουλημένοι στις πολυεθνικές και τουλάχιστον παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους. Η Ευρώπη πάει κατά διαόλου, ο κόσμος πάει κατά διαόλου, γιατί άθλιες προσωπικότητες σαν την Μέρκελ αποφασίζουν για λογαριασμό τους. Άθλια από την αρχή μέχρι τέλος και με θράσος που δείχνει απλά ότι όσο οι Έλληνες σκύβουν το κεφάλι κάθε όποτε τέτοια υποκείμενα τους μαλώνουν και νιώθουν υπερήφανοι όταν τέτοια υποκείμενα του λένε μπράβο, δεν θα τους αξίζει τίποτα περισσότερο από το να είναι τα σκυλιά τους.