Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο μεγάλος Ιτιώτης αθλητής Κώστας Ζεμαδάνης ολοκλήρωσε το Double Ultra triathlon (452 χλμ) στη Γερμανία





Το διήμερο 10-11/2017, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Emsdettenτης Γερμανίας ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου ULTRA-TRIATHLON. 
Ο αγώνας απόστασης 7.6 χλμ κολύμβησης/360 χλμ ποδηλασίας και 84 χλμ τρέξιμο χωρίς διακοπή σε χρονικό όριο 35 ώρες, είχε τη συμμετοχή 60 αθλητών από 17 χώρες. Ο Ζεμαδάνης Κων/νος εκπροσώπησε επάξια τη χώρα για μία ακόμη φορά σε αυτόν τον σκληρό και επίπονο αγώνα, τερματίζοντας επιτυχώς και κάνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ στην απόσταση αυτή 24.50 ώρες, σπάζοντας το φράγμα των 25 ωρών (27 λεπτά ταχύτερα από τον προηγούμενο αγώνα το Μάρτιο στη Florida, 25.17 ώρες). 

Οι χρόνοι του Έλληνα αθλητή ήταν κολύμβηση: 2.33 ώρες /ποδηλασία: 12.50 ώρες/τρέξιμο 9.28 ώρες, χωρίς διακοπή. Κατεβαίνοντας από το ποδήλατο βρισκόταν στην 16η θέση, αλλά με πολύ δυνατό τρέξιμο κατάφερε να κερδίσει 8 θέσεις, καταλαμβάνοντας την 8η θέση σε έναν αγώνα όπου οι ταχύτεροι του αθλήματος συμμετείχαν και μάλιστα ο πρώτος πραγματοποίησε παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο κρατούσε από το 2011. 
Ο Κώστας ταξίδεψε χωρίς συνοδό, ωστόσο η διοργάνωση ήταν άρτια και η βοήθεια από τους συνοδούς των υπολοίπων αθλητών ήταν σημαντική. Ο Κώστας, ως ο μοναδικός Έλληνας υπερ-τριαθλητής και αθλητικός πρεσβευτής του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών-ΚΕΔΜΟΠ, ευχαριστεί θερμά τον χορηγό-εταιρεία IDEAL-ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, για την πλήρη κάλυψη όλου του ποδηλατικού εξοπλισμού.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που ο αθλητής δεν έχει σπόνσορα τον Δήμο Δελφών.

Εχω την εντύπωση πως με την φιέστα βράβευσης των αθλητών , τελείωσε και η υποχρέωση της Δ.Ε Ιτέας , στο πρόσωπο του διαχρονικού -μέσω αθλητισμού- πρέσβεος της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Ότι έχει σχέση με προβολή και ανάδειξη του τόπου μας ΘΑΒΕΤΑΙ.
Ας ψάξουμε να βρούμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ --πέραν της πρόσφορης εξήγησης της αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων , λόγω ανυπαρξίας τοπικιστικής συνείδησης..-

Μάλλον οποιαδήποτε ενέργεια της Δ.Ε Ιτέας που δεν έχει την έγκριση του...ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ..δεν προωθείται..

Unknown είπε...

Από την στιγμή που δεν προβάλλονται οι έχοντες την εξουσία δεν τούς ενδιαφέρει για καμιά βράβευση στό τσάμπα καλή είναι.