Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Παρουσιάστηκε ο νέος διευθυντής της ΕΛΜΙΝ- Πούλησε και τις μετοχές ο Πολυχρονόπουλος
Η παρουσίαση του νέου διευθυντή της «ΕΛΜΙΝ - Βωξίτες ΑΕ» έγινε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις του 51ου χλμ. Επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες, αλλά και αυτό που το fokidanews.gr έγραψε πρώτο, πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο, το Σπύρο Τζίτζο. έναν άνθρωπο προηγούμενή του θέση στο χώρο ήταν αυτή του διευθυντή των εγκαταστάσεων της Μήλου. 
Ο κ. Τζίτζος κατά το προηγούμενο πέρασμά του από τη Φωκίδα, εξού και το παλιός γνώριμος, ήταν υπεύθυνος στο τομέα επιφάνειας. Πλέον όμως έρχεται με έναν άλλο ρόλο, σαφέστατα αναβαθμισμένο, αλλά και με πολλές ευθύνες, καθώς θα είναι αυτός που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της μετά Πολυχρονόπουλου εποχής που σημάδεψε ποικιλοτρόπως την περιοχή.
Αξίζει να αναφερθεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν, πως ο Λυμπέρης Πολυχρονόπουλος δεν αποτελεί παρελθόν μόνο από τη θέση που κατείχε πριν από λίγες ημέρες, αλλά και γενικότερα από το μεταλλευτικό χώρο, καθώς φέρεται να πούλησε τις μετοχές της ΕΛΜΙΝ που κατείχε. Θα πρέπει ακόμα να αναφέρουμε πως οι αλλαγές παρέσυραν, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, και όλο το επιστημονικό επιτελείο του κ. Πολυχρονόπουλου το οποίο επίσης αποτελεί παρελθόν από τη Φωκίδα. 
Τέλος αξίζει να αναφερθεί και πως τη θέση του νέου επικεφαλής στον τομέα παραγωγής κατέχει ο Αριστοτέλης Ξυλικάκης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-έφυγαν οι κακές μπουλντόζες και ήλθαν οι καλές

Όλα ήσαν προμελετημένα και προσχεδιασμένα . Τα πάντα προχωρούν βάσει σχεδίου . Ο παλιακός βωξίτης επιστρέφει για να μας σώσει πάλι .
Κιαυτή τη φορά η ολική καταστροφή του περιβάλλοντας δεν θα μας πάρει Σύριζα...αλλά στο δόξα πατρί !!

Ο απελπισμένος λαός θα σκύψει να πάρει πάλι τα κουβαδάκια του να σκάψει το κόκκινο χώμα (επειδή ο καλός βωξίτης θα προβεί σε προσλήψεις και ο βουλευτής θα επιχαίρεται γιαυτό).-

Δοξάστε τους...

ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Επισκεψιμότητα Παναγιάς των Παρισίων : 13 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως
Επισκεψιμότητα Δελφών : μερικές χιλιάδες ετησίως με φθίνουσα πορεία


Ανώνυμος είπε...

"ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ";;;;;
Τι σημαίνει αυτό; Η επιχειρηματολογία πρέπει να έχει μια λογική, και όχι απλά αφορισμούς. Προς το παρόν, μόνο τα μπατζούρια μας έχουν κοκκινήσει, μιας και ο κος Λυμπέρης δεν προλάβαινε να πληρώνει πρόστιμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπύρος Τζιτζος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει .Ενα τέως στέλεχος της S&B με ήθος και με μεθοδικοτητα στην δουλειά του