Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η ∆ΗΜ.ΤΟ ∆ελφών Ν.∆ για τη κατάσταση στο Μενίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για νεα δημοκρατια logo
Ο Τσίπρας θεωρούσε ότι «το θέμα δεν είναι επίκαιρο» .



Στην κορωνίδα της πολιτικής ατζέντας τοποθετεί σε βάθος χρόνου η Νέα ∆ημοκρατία το θέμα της έξαρσης της εγκληματικότητας και επανέρχεται με επίκεντρο την κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι με τα δυσάρεστα γεγονότα και το θάνατο ενός μαθητή.

Αποτελεί πάγια θέση της Νέας ∆ημοκρατίας Ο Σεβασμός στον Νόμο και την Τάξη καιαποτελεί βασική προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας ∆ημοκρατίας ,γεγονός που σημειώθηκε εκ ́νέου και στη σύσκεψη στα γραφεία της Ν∆, πουσυμμετείχαν ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Αττικής της Νέας ∆ημοκρατίας Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, καθώς και οι δύο τελευταίοι διατελέσαντες υπουργοί ∆ημοσίας Τάξης επί Κυβέρνησης Νέας ∆ημοκρατίας Νίκος ∆ένδιας και Βασίλης Κικίλιας.

Η Νέα ∆ημοκρατία αναδεικνύει ανελλιπώς τα θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη και ο Πρόεδρος του κόμματος τα θέτει συνεχώς στα αρμόδια όργανα:

• Στις 20 Απριλίου 2016, προκάλεσε Προ Ημερησίας ∆ιατάξεως Συζήτηση στη Βουλή που επεσήμανε την έξαρση της εγκληματικότητας και τις ευθύνες της κυβέρνησης

• Στις 16 Ιουνίου 2016, μετέβη στο Μενίδι, όπου επισκέφθηκε το ∆ήμαρχο και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Επεσήμανε την έλλειψη επαρκούς αστυνομικού προσωπικού, υπογράμμισε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα και τόνισε ότι η κατάσταση αυτή «δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες».

• Στις 17 Φεβρουαρίου 2017 με επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην ώρα του πρωθυπουργού υπογράμμισε την έξαρση της εγκληματικότητας, αναφέρθηκε στο «άβατο» των Εξαρχείων και πρόσθεσε ότι «ανάλογα φαινόμενα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής στο Ζεφύρι, τις Αχαρνές, στον Ασπρόπυργο».

Σε απάντηση των ανωτέρω που κατά γενική ομολογία ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έλαβε την απάντηση από τον κ. Τσίπρα ότι «το θέμα δεν είναι επίκαιρο».

Καζάνι που βράζει μοιάζει λοιπόν η κατάσταση στο Μενίδι μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου του. Το θλιβερό συμβάν έγινε αφορμή για να γίνει γνωστό -για άλλη μια φορά- ότι η περιοχή έχει μετατραπεί σε άντρο ανομίας, όπου τα ναρκωτικά, η οπλοκατοχή και οι συνεχείς πυροβολισμοί είναι μέρος της καθημερινότητας, με την αστυνομία να είναι απούσα.

Αντίθετα στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν βουλευτές και Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Athens Pride 2017, καθότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα όπως αποδεικνύεται από την έντονη παρουσία τους με εξέχοντα τον υπουργό Οικονομικών κ.Ευκ.Τσακαλώτο και φυσικά και πολλούς άλλους για να δηλώσουν Υπερήφανοι!! . Προτεραιότητα η ανάδειξη του κεντρικού συνθήματος : «Χαμογέλα κι εσύ στο διαφορετικό. Πολιτικός γάμος τώρα. Τεκνοθεσία».

∆εν μας είπαν όμως πόσο υπερήφανοι αισθάνονται με την έξαρση της εγκληματικότητας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και τον άδικο χαμό ενός μαθητή από αδέσποτη σφαίρα, που για τον κυβερνητικό συνασπισμό πέρασε στα αζήτητα και στα μη-επίκαιρα.

Ας αποκρυσταλλώσουν άποψη επομένως οι πολίτες για την εφαρμογή του πολιτικού προγράμματος της Αριστεράς και τις τραγικές συνέπειες της υλοποίησής του και στα θέματα ασφαλείας του πολίτη.

Γραφείο Τύπου

∆ΗΜ.ΤΟ ∆ελφών Ν.∆

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια ανακοίνωση σίγουρα θα τη διαβάσουμε και σε άλλες τοπικές ανα την Επικράτεια. Δεν είναι κακό.
Είναι όμως σαφέστατη και δείχνει ότι η Ν.Δ. έχει κάνει λίγες προσπάθειες για την ασφάλεια των Ελλήνων.
Έστω και για τα μάτια των ψηφοφόρων.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω στον ΣΥΡΙΖΑ είναι, εάν θέλει να χάσει τις εκλογές, γιατί δεν τις κάνει τώρα; Αργότερα θα είναι ίσως και τέταρτο κόμμα.
Μάλλον θα θέλει να συμμετάσχει ως κυβέρνηση και στα δυο επόμενα Athens Gay Pride.
Η Ν.Δ. δεν θα ανέβει στην εξουσία μόνη της ή με την αξία της. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα την ανεβάσει.
Για τους ΑΝΕΛ ουδέν σχόλιο. Άφαντοι. Παίζουν με τα στρατιωτάκια.. Ξεχωρίζει η Κουντουρά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα κομμάτα που βγάζουν ανακοινώσεις... ΝΔ... ΠΑΣΟΚ.. ΣΥΡΙΖΑ.. Έχουνε διατελέσει κυβέρνηση και το αποτέλεσμα ηταν το ιδιο...