Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Με Γιάννη Λύτρα και τη νέα σεζόν στον πάγκο ο Φωκικός




Με το Γιάννη Λύτρα στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί και τη νέα περίοδο η ομάδα της Άμφισσας. Με μια λιτή ανακοίνωση το ΔΣ του Φωκικού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με το 42χρονο Τεχνικό,, φανερώνοντας ότι ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει στην πρωτεύουσα της Φωκίδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωκικού
Το Δ.Σ. του Φωκικός Α.Σ. στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Λύτρα για έναν ακόμα χρόνο.
Το Δ.Σ. του Φωκικός Α.Σ.
Επίσης, η ομάδα της Άμφισσας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και προσωπικά προς τον ισχυρό της άνδρα Πανουργιά Παπαϊωάννου για την άνοδο στη Super League στην οποία αναφέρεται:
Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, το αγωνιστικό τμήμα και το φίλαθλο κοινό της φθιωτικής ομάδας για την άνοδο στη Super League και την πραγματοποίηση ενός πόθου δεκαετιών, όχι μόνο για το λαμιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρης της Στερεάς.
Παράλληλα, ευχόμαστε προς το φίλο ιστορικό σωματείο της Λαμίας, με το οποίο μας συνδέουν απαράγραπτοι δεσμοί πολλών δεκαετιών στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καλή δύναμη μπροστά στη νέα πρόκληση και δηλώνουμε την αισιοδοξία και τη βεβαιότητά μας ότι με συμβολή του Πανουργιά Παπαϊωάννου και με τη στήριξη ολόκληρης της φίλαθλης Στερεάς η ιστορική ομάδα της Λαμίας θα ανταποκριθεί με την μέγιστη δυνατή επιτυχία στις νέες απαιτήσεις που ανοίγονται μπροστά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: