Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ιτέα ..Διαμαρτυρία πολιτών για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης




ΠΡΟΣ
Κο Δήμαρχο Δελφων ,Κα Αντιδήμαρχο Ιτέας

Πρίν λίγες μέρες λάβαμε την ειδοποίηση να πληρώσουμε προκαταβολικά τα πάγια τέλη ύδρευσης –αποχέτευσης,για την περίοδο κατανάλωσης …από 1/1/17- 31/8/17 και λήξη προθεσμίας πληρωμής την 30/6/17 !!!!!.
Δεν υπήρξε προηγουμένως καμμία ειδοποίηση και ενημέρωση ότι θα αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των παραπάνω παγίων.
Μάλιστα αρκετοί  συμπολίτες μας πληρώνουν ακόμη δόσεις για τα περυσινά τέλη.
Όταν ρωτήσαμε τον κο Πρόεδρο ,(Τέντ Γουόρθ),μας δήλωσε ότι εχει πλήρη άγνοια για τα παραπάνω.
Ερώτηση:
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει βάσει ποιάς απόφασης  Δ.Σ. επεβλήθησαν??????
Παράλληλα να μας εξηγήσετε πως γίνεται να χρεωνόμαστε μέχρι και τον Αύγουστο αλλά να πληρώσωμε μέχρι 30/6/17.
Δηλαδή …την 1/7/17 θα είμαστε ληξιπρόθεσμοι?????
               ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ  ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ??????
Παράλληλα καλούμαστε να δηλώσουμε και να πληρώσουμε χαράτσι πάνω στο χαράτσι (ΕΝΦΙΑ) ,για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα –γιαπιά- και τα εντός σχεδίου οικόπεδα.
Ερώτηση:
Σε  ένα γιαπί που δεν εχει σκουπίδια,φώς,νερό κλπ., όταν Δήμος εισπράξει
ΤΙ ..θα ανταποδώσει για αυτά ????
Με τι θα πληρώσει ο πολίτης αυτά που ζητάτε,(τοπογραφικά,αδεια, συμβόλαια????)
Ζητάτε να εισπράξετε όλα τα παραπάνω την στιγμή που ολος ο κόσμος στενάζει από τους υπέρογκους φόρους,σύν τα νεα μέτρα που ερχονται!!!!
καταλαβαίνομε ότι ο Δήμος εχει οικονομικά προβληματα αλλά μήπως πρέπει να ….αναβληθούν …λίγο …οι φιέστες ,γιορτές κ.λ.π. και να μειωθούν λίγο οι δαπάνες ????
(Οπωσδήποτε δεν εννοούμε μισθούς ),ώστε να εξικονομοιθούν κάποια χρήματα????
Επαναλαμβάνομε  ξανά
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ  ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ??????με την σημερινή κατάσταση
Σας καλούμε λοιπόν να στιρίξετε τους πολίτες του Δήμου μας στα δύσκολα που περνούν και να αναβάλλετε αυτά τα μέτρα μέχρι να σηκώσει λίγο το κεφάλι του, Ο ΕΡΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ;;; ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΘΕΣ;;;; ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ;;;; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;; ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;; ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ !!!!!! ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ. ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΠΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ !!!!!!!!!! ΑΜ ΔΕ!! ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ …… . ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ………… ΝΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΑΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ. ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΠΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΒΟΥΝΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ……ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ……… ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΑΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ. ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ;;;;;;;;;;;
ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΠΟΙΟΥ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΦΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΕ ΔΕΛΦΩΝ. ΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΟΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝΤΩΝ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΝ"ΑΠ ΕΞΑΝΕΚΑΘΕΝ";ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΝΙ,ΡΕΕ;;;ΠΟΣΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ;ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ.ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ BY BAS ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.ΠΟΣΟΙ ΚΟΤΕΤΣΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΗΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ;ΟΥΛΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕΙΡΑ;ΓΙΑΤΙ,ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΕ.ΑΕΙ ΚΙ Τ'ΧΡΟΝ.Α, ΓΙΑ ΡΟΥΤΙΣΤΙ ΚΙ ΤΣ ΔΗΜΑΡΧΣ ΚΙ ΤΣ ΚΑΘ ΥΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΣ ΠΟΣΑ ΟΥΧΗΜΑΤΑ,ΚΙ ΚΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΠΑΛΗΑ ΣΑΠΙΖΝΙ ΣΤΟΥΝ ΟΡΧΟΥ;ΑΛΛΑ ΓΙΑΤ ΤΑΧΑΜ ΔΕ ΜΠΡΟΥΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΝΟΥΜΙΣΝΙ ΚΙ ΔΛΕΒΝΙ ΟΙ ΑΠΟΞΟΥ-ΚΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΙΤ,ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΛΕΒΝΙ ΟΙ ΑΠ ΜΕΣΑ(ΠΛΥΣΤΚΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ).ΧΟΥΜΑ ΜΙ ΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟΣ,ΤΙ ΧΟΥΜΑ; ΣΤΑΧΤΗ,ΤΙ ΣΤΑΧΤ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΘΕΟΥΜΠΑΙΧΤΙΣ.