Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Επίσημος Σύμβουλος στο PSI οι Rothschild.. – «Σύμβουλοι» Από Το….1821


Συνέχεια, μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα με το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. 
Με ανάρτησή του στο Twitter κάνει γνωστό πως κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και αίτημα για κατάθεση εγγράφων για το αν υπάρχει σύμβαση μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της επενδυτικής τράπεζας Ρότσιλντ για να αποδειχθεί αν συνέτρεχε λόγος να υπάρξει η συνάντηση που υποστηρίζει το Μαξίμου ότι είχε ο κ. Τσίπρας για το θέμα του χρέους.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο ραντεβού πηγές από την κυβέρνηση διαβεβαιώνουν ότι, όντως, συνέβη αλλά είναι κάτι για το οποίο εμείς δε μπορούμε να έχουμε ασφαλή άποψη. 
Όσον αφορά στη σχέση της εταιρίας συμβούλων Rothschild με την ελληνική κυβέρνηση, όμως, το να δηλώνει άγνοια πρώην υπουργός είναι περίεργο, ειδικά όταν ήταν μία από τις βασικές συμβούλους στο PSI, την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, η οποία έγινε με τη συνεργασία Βενιζέλου – Σαμαρά. 
Το ότι ήταν σύμβουλος στο ελληνικό PSI η εταιρία Rothschild μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει τόσο σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (σελ. 45) αναρτημένη στο ΥΠΟΙΚ όσο και στην παρακάτω αναφορά της ίδιας της εταιρίας απ’ όπου και το απόκομμα.
Προσθήκη λεζάντας
Πέρα από αυτό, βέβαια, η εταιρία Rothschild «συνεργάζεται» με τις ελληνικές κυβερνήσεις από το … 1821, καθώς ήταν δικά τους τα πρώτα δάνεια που δόθηκαν στην Ελλάδα και μάλιστα με βαριά επιτόκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: