Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Το ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ νοικιάζεται

Αποτέλεσμα εικόνας για χανι γραβιασ

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          ΑΜΦΙΣΣΑ,  02.02.2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                              
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                         
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                              
Τηλέφωνο: 2265350027       
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 19/2017

ΘΕΜΑ:  “Εκμίσθωση κτιριακού συγκροτήματος «Χανίου Γραβιάς»”

Ο Δήμος Δελφών, μετά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, προχωράει την 8η Μαρτίου 2017 στη δημοπράτηση, με φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία, των εγκαταστάσεων του Χανίου της Γραβιάς με διαδικασίες διαφάνειας και πλήρους δημοσιότητας, σε ιδιώτες επενδυτές - επιχειρηματίες.

Σκοπός  και πρωταρχικός στόχος του Δήμου είναι να βρεθούν καλύτεροι, αποδοτικότεροι και επωφελέστεροι τρόποι για την αξιοποίηση αυτού του  «Ιστορικού Μνημειώδους Συγκροτήματος» πανελλαδικής εμβέλειας και συγκεκριμένα:

Να εξασφαλίσει την καθημερινή λειτουργία του με πλήρες ωράριο, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες και τις εορτές γιατί τότε υπάρχει ανάγκη εξυπηρέτησης επισκεπτών, τουριστών και μαθητών Σχολείων.

Να αυξήσει την επισκεψιμότητα με την προσέλευση ευρύτερου κοινού προβάλλοντας και διαφημίζοντας την ιστορικότητα του χώρου με εκδηλώσεις και παραστάσεις που θα εντάξει στο πρόγραμμα εκδηλώσεών του.

Να εξασφαλίσει τους πόρους για τη λειτουργία και συντήρηση των χώρων του Χανίου, επ’ ωφελεία κυρίως της τοπικής κοινωνίας.

Να διατηρήσει, χωρίς καμία αλλοίωση, την ιστορική φυσιογνωμία του Μνημείου.

Γι αυτό καλούμε όλους τους ιδιώτες ενδιαφερομένους, αντιστοίχων επιτηδευμάτων και ειδικοτήτων που μπορούν να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού αυτού συγκροτήματος, να συμμετάσχουν στη δημοπρασία.

Ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε αξιόλογη προσπάθεια του πλειοδότη αναδόχου.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ο Αντιδήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια: