Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΙΤΕΑ... ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Φωτογραφία του χρήστη Γραμματικοπούλειο θεραπευτήριο Ιτέας.

Φωτογραφία του χρήστη Γραμματικοπούλειο θεραπευτήριο Ιτέας.

Φωτογραφία του χρήστη Γραμματικοπούλειο θεραπευτήριο Ιτέας.


                                     ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟ
                                  Π Α Λ Ε Ι Ο  & Τ Ρ Ι Γ Κ Ε Ι Ο
                          Θ Ε Ρ Α Π Ε Υ Τ Η Ρ Ι Ο   Χ Ρ Ο Ν Ι Ω Ν
                                    ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ

                                               
      
Α. Π.   90                                                                                              ΙΤΕΑ,  10 / 02 / 2017


                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας (κοινωφελές Ίδρυμα) έκοψε την βασιλόπιττα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκτίστου, του Βουλευτού Φωκίδος, εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών και συμπολιτών.
Τη βασιλόπιττα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και μετά απηύθυνε λόγια θερμά γενικά για το καθήκον συμπαράστασης προς την τρίτη ηλικία, για ανακούφιση και ενίσχυσή της, ώστε να μη θεωρούν τον εαυτό τους ότι είναι εγκαταλελειμμένοι. Στο τέλος επήνεσε το όλο έργο που επιτελείται στο Θεραπευτήριο.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παρασκευάς, πρόεδρος του Δ.Σ., ο οποίος έκαμε μία ενημέρωση σχετικά με τους τροφίμους, τα προβλήματά τους, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προσωπικού γι’ αυτούς και τις παρεχόμενες γενικά υπηρεσίες. Τέλος, ανέφερε για την επέκταση του Θεραπευτηρίου, την προγραμματιζόμενη αγορά μέρους συνεχόμενου ακινήτου και την ανέγερση Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας.
Η παρουσία του Σεβασμιώτατου ήταν μία ζωντανή παρουσία της Εκκλησίας μας και το θερμό ενδιαφέρον της για τη συνέχιση του θεάρεστου τούτου έργου. Η παρουσία επίσης του Βουλευτού κ. Κωστοπαναγιώτου, των Τοπικών Αρχών και συμπολιτών έδωσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή στη Διοίκηση και στους περιθαλπόμενους.
            Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, την παράθεση μπουφέ και την ανταλλαγή ευχών με όλους τους παρευρισκόμενους.

                    

                                                                                                                Από το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: