Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ανατροπή! Μεταγραφές «βόμβα»… στην ΝΔ!!

%ce%bd%ce%b5%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1
Γράφει Ο… ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ

«Βόμβες μεγατόνων», αναμένεται να εκραγούν το επόμενο διάστημα στην Νέα Δημοκρατία προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις και σοβαρές ανακατατάξεις στο πολιτικό- εκλογικό σκηνικό της χώρας: Ήδη σας είχαμε προϊδεάσει για τις έντονες ζυμώσεις και τις κινήσεις που γίνονταν στην πολιτική σκακιέρα www.ignomisou.gr  κινήσεις που αρχίζουν να ξεδιπλώνονται πλέον μετά τις πρωτοβουλίες της Φώφης Γεννηματά: Ο Γιώργος Παπανδρέου συντάσσεται με την Φώφη… άλλοι όμως φεύγουν.

Και στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιάζει να έχει αποφασίσει πως η στέγη του είναι αρκετά φιλόξενη ώστε να μπουν κάτω από αυτή και πρώην πολιτικοί του αντίπαλοι προερχόμενοι από το λεγόμενο Κέντρο!
Αν και βρήκε σοβαρές αντιστάσεις από όσους το έμαθαν ήδη μέσα στο Κόμμα, ο Κυριάκος -οι πληροφορίες λένε πως- «άναψε πράσινο φως» να ξεκινήσουν διαδικασίες για την πρώτη μεταγραφή «βόμβα» στην ΝΔ!!!

Και όχι μια απλή μεταγραφή προσώπου… αλλά ολόκληρης ομάδας και μάλιστα από τα βόρεια!!! Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης είναι πολύ κοντά στην Πειραιώς, σημειώνουν εκείνοι που ξέρουν, για αυτό και δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Φώφης!!

Στο «γήπεδο» της Πειραιώς όμως θα κληθούν και άλλα πρόσωπα να παίξουν «μπάλα»: Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, αλλά και ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης!!!

Και υπάρχει και κάτι ακόμη, μία πληροφορία «έκπληξη»: Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο… Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν ήδη ντυμένος στα γαλάζια της ΝΔ (!!), εάν δεν είχαν προηγηθεί οι εξαιρετικά σφοδρές αντιδράσεις ανθρώπων του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν έπεσε στο τραπέζι αυτή η πιθανότητα!

Όπως και να έχει … μέχρι τις επόμενες εκλογές είναι βέβαιο πως θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό από εκείνο που γνωρίζαμε!
16 Ιανουαρίου 2017

IsxiroGnomon

http://www.ignomisou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: