Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτες καταγγελίες για το ματς στην Άμφισσα!


ΠΗΓΗ: http://www.crimsonscorer.gr/


Καταγγελίες -"φωτιά" έγιναν σήμερα, από τους ανθρώπους της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Εισαγγελική παρέμβαση σηκώνει το παιχνίδι του Φωκικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μία ημέρα μετά το εις βάρος τους 3-0 οι άνθρωποι της ομάδας της Πέλλας.

Ισχυρίζονται ότι ο διαιτητής Ρατσιάτος (Αργολίδας) ήταν προκλητικός και ότι σφύριξε 80-20 υπέρ της ομάδας της Άμφισσας.

Μάλιστα διαρρέουν ότι μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης παίκτηκαν κοντά στα 750.000 ευρώ υπέρ της νίκης του Φωκικού, με αποτέλεσμα μισή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης να μπει φραγή σε παιρεταίρω στοιχηματισμό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ημίχρονο οι άνθρωποι της Αναγέννησης πήγαν στον ρέφερι και του είπαν:

"Αν επιτρεπόταν να γίνει αλκοτέστ σε ποδοσφαιρικό αγώνα θα το ζητούσαμε αμέσως. Γιατί αυτά που σφυρίζεις δεν είναι φυσιολογικά".

Ο Σπύρος Καλογιάννης είχε προτείνει πριν από μερικούς μήνες να αποφασίζεται η αναβολή αγώνα όταν έχουν πονταριστεί «παράλογα» ποσά σε παιχνίδια Β' Εθνικής. Ωστόσο η πρόταση αυτή έμεινε στα λόγια.



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπα κι εγώ!.. 3-0 οι Σαλωνίτες χωρίς τον Μέσι και τον Κριστιάνο; Έτσι πέστε μου ντέ να καταλάβω...

Ανώνυμος είπε...

arxisane ta organa..

Ανώνυμος είπε...

καλά είστε πολύ κομπλεξικοί και μίζεροι

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΙ ΑΣΣΑΙΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια πως αλλιως?

Ανώνυμος είπε...

kompejike O KOSMOS TOXH TOYMPANO KAI SHS KRIFO KAMARH.

Ανώνυμος είπε...

TO EJPRES TOY MESONHXTIOY.EFTASE..GIA OSOYS GNORHZOYN. ASXETOS.

Ανώνυμος είπε...

KYPROS ...STOIXHMA..KALA JEMPERDEMATA.

Ανώνυμος είπε...

ο φωκικος επαιξε πολυ καλα και κερδισε καθαρα και τα γιαννιτσα να δουμε οταν ξαναχασουν τι θα φταιει παλι

Ανώνυμος είπε...

STO EPISHMO SAIT THS FOYTMPOL LHC anhjte ta strabasas.katagkeloyn to paixnhdh ta gianhtsa.KOMPLEJHKH SALONITES .TA HDIA KANATE KAI STH D,EUNIKH .....ΣΤΑ ΠΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ..ΚΛΑΜΠ .ΦΩΚΙΚΟΣ..ΚΥΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΒΟΥΝΙΣΗΟΣ...

ΑΜΦΙΣΣΑ είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ.Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΝΑ ΠΟΥ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ. http://www.epae.org/default.fds?langid=1 ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ειστε γραφικοι ρε ιτιωτες!!!!!αλλα να μου πεις γιαυτο ειστε ''ΑΣΟΙ''!!!!!!περαστικα σας..... πελετακια μας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον σχολιαστή 12:38
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απαξιώνεις φραστικά (κατα την αντίληψή σου βέβαια) τον οποιονδήποτε έχει να μεταφέρει κάτι διαφορετικό απο αυτό που εσύ ξέρεις. Και σε μάθανε ότι ο χαρακτηρισμός "άσσος" είναι δηλωτικός της αντιπαλότητας (λόγω ανωτερότητας φαντάζεσαι) ανάμεσα σε δυό πόλεις. Και ταυτόχρονα έκφραση της πρωτοκαθεδρίας την οποία πιστεύεις ότι δικαιούσαι, σε όλα τα γενόμενα γύρω απ' τα Σάλωνα. Δεν σε ενοχλεί τό ότι όλος ο Νομός έχει ταυτίσει την λέξη "Σαλωνίτης" με τις λέξεις "κουδουνάς" και "γμάρ" και σχολιάζεις (υποτίθεται) υποτιμητικά την είδηση που (πάλι κατά την άποψή σου) προσβάλει την πόλη σου, επειδή αναμεταδίδεται από την Ιτέα. Καθώς καταλαβαίνεις, είναι θέμα αντίληψης και βασικά παιδείας. Σκέψου όμως κάτι:
Τί σχέση έχει η εξαιρετική προσπάθεια των παικτών του Φωκικού (με την βοήθεια και της αίγλης του ονόματος του Βαζέχα), με την προσπάθειά σου να ταυτίσεις μιά κακιά (κατ'εσένα) είδηση με την "Φυσική ανωτερότητά" σου έναντι των ασσαίων;
Ίσως αυτή να είναι και η μόνη διαφορά ανάμεσα στις δυό πόλεις. Η λάθος αντίληψη των γεγονότων. Όχι όμως και από όλους, εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

μετα απο δυο λεπτα αναζητηση στο google. εχετε ξεφτιλιστει στο πανελληνιο παλιο κουδουνια. που να ψαξω και περισσοτερη ωρα πόσα αλλα θα βρω.

http://www.onsports.gr/Football-Ringk/item/257113-Blepoyn-skies-sta-Giannitsa

http://www.footballleaguenews.gr/teams/anagenhsh-gianitswn/item/11021-750000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CF%89%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C.html

http://www.matiespellas.gr/singleArticle.jsp?sub=0&cat=10&show=3203