Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΝ! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!


     Δυο δημοσιεύματα που σίγουρα μας βάζουν σε σκέψεις! Διαβάστε τί δηλώνουν δυο Υπουργοί απευθυνόμενοι στον Ελληνικό Λαό. Έναν Λαό που τους εμπιστεύτηκε και σίγουρα θα του ζητήσουν ξανά τη ψήφο, παρά τα δεινά που μας έφεραν αλλά και αυτά που μας περιμένουν!

 Α. Λοβέρδος: Μακελειό αν πειράξουν τον Γ. Παπανδρέου!
Σε μία δήλωση βόμβα, αλλά και σε μία ευθεία πρόκληση της δικαιοσύνης και των θεσμών, προχώρησε ο Α. Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για «μακελειό, αν πειράξουν τον Παπανδρέου».

«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μακελειό», είπε χαρακτηριστικά ο Υπ. Υγείας σχολιάζοντας την απόφαση του εισαγγελέα να στείλει τη δικογραφία για τη διόγκωση του ελλείμματος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διαβιβαστεί στη Βουλή.
Μάλιστα οι δηλώσεις του κ. Λοβέρδου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς πέρα από βουλευτής και υπουργός, είναι και συνταγματολόγος και σαφέστατα γνωρίζει καλύτερα από πολλούς συναδέλφους του τα όρια διάκρισης των εξουσιών.

----------------------------------------

Α. Διαμαντοπούλου: Και η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό «Παπαδήμο»!

«Βόμβα» έριξε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, σκιαγραφώντας ωστόσο τις διεργασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη περί ανατροπών στο πολιτικό σκηνικό.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας «Για την Ελλάδα, τώρα», περιέγραψε πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.
«Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου» σημείωσε χαρακτηριστικά η υπουργός.

«Εκλογές σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήταν μία πρόσκαιρη νίκη του λαϊκισμού», υπογράμμισε η κ. Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την περίπτωση «οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές».
Στέλνοντας μηνύματα τόσο στη ΝΔ όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, η υπουργός παρατήρησε ότι, δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής.
Κατά την κ. Διαμαντοπούλου προέχει η ενότητα της χώρας και τόνισε την αναγκαιότητα ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης και διαμόρφωσης των όρων και των χρονοδιαγραμμάτων που θα προβλέπονται.

ΠΗΓΕΣ: http://www.star.gr/
                http://eleftheriskepsii.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: