Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΦΩΚΙΔΑ: “ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ” ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!


Βρήκαμε το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύτηκε παλαιότερα από την εφημερίδα  «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» για την προβολή της Φωκίδας για την τουριστική προβολή της από την Περιφέρεια. Το κάνουμε αναδημοσίευση για να το θυμηθούμε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας!
------------------------------------
Η χώρα βουλιάζει, η περιφέρεια υποφέρει και ο κ. Περγαντάς «αγρόν ηγόρασε» «Χύμα στο κύμα» η Περιφερειακή Αρχή!

- Δεν έχουν καν σχέδιο τουριστικής προβολής ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους και όταν ολόκληρη η χώρα έχει εναποθέσει στον τουρισμό όλες της τις ελπίδες.
- Ενώ θα μπορούσαν να έχουν σχεδιάσει την ανάπτυξη του ενδοπεριφερειακού τουρισμού με την συνεργασία των ενώσεων Ξενοδόχων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και Εστιατόρων, προτίμησαν την απραξία.
- Σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000 ε θα μπει στο Συμβούλιο του Ιανουαρίου ή του Φεβρουαρίου, τονίζει ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Μπέτσιος.

Με πολύ μεγάλη άνεση και δίχως τον παραμικρό δισταγμό ο αρμόδιος αντιπεριφερειφερειάρχης κ. Νίκος Μπέτσιος απαντά σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας μας ότι για την τουριστική προβολή της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δεν έγινε ούτε μια δράση, ενώ επισημαίνει ότι υπήρχε ένα παλιό σχέδιο που χρειαζόταν αναθεώρηση. Ομοίως απόλυτη είναι και η απάντησή του στην αντίστοιχη ερώτηση που αφορά τη Φωκίδα. «Δεν έχει γίνει απολύτως καμιά δράση μέσα στο 2011», μας λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια για την προβολή της Φωκίδας.

Μιας Φωκίδας που ζει στη σκιά του μαντείου των Δελφών. Μιας περιφέρειας που πήρε προίκα τον ομφαλό της γής. Ενός περιφερειάρχη και μιας περιφερειφερειακής αρχής που έχουν την ευτυχία να συνδέσουν τους πέντε νομούς με τους Δελφούς και να οργανώσουν το μέλλον της περιφέρειας για τα επόμενα 30 χρόνια. Έχει αναρωτηθεί ποτέ αλήθεια ο κ. Περγαντάς πόσοι άλλοι περιφερειάρχες θα ήθελαν να είναι στη θέση του; Να έχουν τους Δελφούς στη γη που διοικούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΗΓΗ: www.orafok.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Καμία έκπληξη.....