Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο «Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ»

Εύκολα, αλλά με κόστος την απώλεια του γκολκίπερ Παπαπαναγιώτου ο οποίος αποβλήθηκε, πέρασε ο Αστέρας και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Κίρρας στη Δεσφίνα, χθες Κυριακή με το ευρώ 5-1 (ημίχρονο 4-0). Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λύτρα είχαν για άλλη μια φορά να αντεπεξέλθουν στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους, το μόνο -όπως φαίνεται- μέσο με το οποίο ελπίζουν οι τελευταίοι ότι θα τους ανακόψουν την ξέφρενη πορεία τους προς τον τίτλο και το Ειδικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της ερχόμενης άνοιξης.

Πριν καν συμπληρωθεί το α΄μέρος η ομάδα της Ιτέας είχε εξασφαλίσει ήδη τους τρεις βαθμούς, χάρις στα τέρματα των Βέλιου (13΄), Ελμακλή με πέναλτι στο 38ο λεπτό, Βάσου (40') και Τοπούζι με νέο πέναλτυ στο 43'. Το "κερασάκι στην τούρτα" πρόσθεσε ο Πολυζωΐδης στο 61΄, για να μειώσει απλά ο Ολυμπιακός στο τέλος της αναμέτρησης.

Ο μεγάλος πλουραλισμός στο σκοράρισμα που χαρακτηρίζει τη φετινή εικόνα της ομάδας, αποτελεί μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη για την ομαδική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και πιστοποιεί την ομοιογένεια, τη συνεργασία και την αλληλοκάλυψη όλων των γραμμών της, με κοινό στόχο την επίτευξη της πολυπόθητης επιστροφής στη Δ΄ Εθνική.

ΒΑΣΟΣ

ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: