Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΙΤΕΑ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΙ ΘΡΙΑΜΒΟΙ ΓΙΑ «ΑΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ «ΦΩΚΙΔΑ 2000»

Τόσο ο Αστέρας (που επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 στην Ερατεινή επί της Ένωσης Γλυφάδας και ξαναπήρε τα "ηνία" στη βαθμολογία), όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Φωκίδας 2000, που πέτυχαν μια επική ανατροπή  με σκορ 4-3 σαν τυπικά γηπεδούχοι, αφού το παιχνίδι έγινε στη Δεσφίνα, με αντίπαλο τον επίσης νεανικό Δωρικό Μαλαμάτων ο οποίος στο ημίχρονο προηγούνταν 3-1 (!), χάρισαν τα χαμόγελα σε όλη την ποδοσφαιρική Ιτέα. Και αν ο Γιάννης Λύτρας αισθάνεται ανακούφιση με την επιστροφή της ομάδας του στο "ρετιρέ" του πίνακα κατάταξης της Α΄ Κατηγορίας, ο Τάκης Κατσιφλώρος (φωτό) σίγουρα θα νοιώθει ικανοποίηση που τα "βλαστάρια" του πραγματοποίησαν αυτόν τον άθλο, για τον οποίο και ο ίδιος δικαιούται να υπερηφανεύεται!

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, μαζί και η προσπάθεια για διάκριση των δυο Ιτιώτικων σωματείων, τα οποία συνοδεύουν και οι δικές μας ευχές, ώστε το 2012 να φέρει και για τους δυο την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ εύχεται επίσης σε όλη την κοινωνία της πανέμορφης Ιτέας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ας είναι ο νέος χρόνος η απαρχή για μια ανάκαμψη σε κάθε δυνατό επίπεδο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: