Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Το καλοκαίρι του 2009, ένα τροχαίο ατύχημα στη Λέσβο, είχε βυθίσει σε κωματώδη κατάσταση την 30χρονη δικηγόρο Κωνσταντίνα-Μαρίνα Σπυριάδη. Για δυόμισι ολόκληρα χρόνια, η νεαρή Κωνσταντίνα-Μαρίνα πάλευε. Δεν τα παράτησε ποτέ. Είχε μέσα της τη φλόγα για τη ζωή… Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε και κατάφερε το «θαύμα».

Εντελώς ανέλπιστα, όπως ομολογούν οι γιατροί της, ανέκαμψε ξαφνικά και απέκτησε τις αισθήσεις της.
«Ξύπνησε» από την εφιαλτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και με ανοιχτά τα μάτια ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.
Οι γονείς της καταλογίζουν μεγάλες ευθύνες στους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για παραλείψεις και ολιγωρίες.

Όπως και να έχει η 30χρονη έχει βγει πλέον από το νοσοκομείο και μένει με την οικογένειά της στο Μαρούσι. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την κίνησή της.
Σημειώνεται επίσης, ότι ο πατέρας της κοπέλας Στρατής Σπυριάδης έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Νοσοκομείου Μυτιλήνης θεωρώντας ότι έγιναν παραλείψεις και ολιγωρίες, που στοίχισαν στην επιδείνωση της υγείας της κόρης του.
Όλοι τώρα ελπίζουν, ότι μετά από αυτό το θαύμα, η Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη θα επανέλθει πολύ σύντομα, σε πλήρη αποκατάσταση της υγείας της!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: