Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΓΝΩΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!

Με ποιους ανήθικους τρόπους κερδίζει προκλητικά ποσά και ποιοι είναι αυτοί που της το επιτρέπουν.

Δεν έχει αφήσει εστιατόριο για εστιατόριο στην επαρχία που να μην έχει πάει να φάει χωρίς να πληρώσει αλλά ούτε και πολυτελές ξενοδοχείο που δεν έχει μείνει επίσης χωρίς να πληρώσει εκμεταλλευόμενη την βουλευτική της ιδιότητα .

Η γνωστή βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει όνομα στην περιφέρεια όπου ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους παίρνοντας μαζί και τον σύζυγό της για να την βοηθάει ώστε να περνάει και η ώρα τους μιας και άλλος πληρώνει το μάρμαρο όπως ελπίζω ότι γίνεται κατανοητό.

Εξάλλου ο σύζυγός της αναγκάστηκε να την ακολουθεί αφού είναι αρκετό το χρήμα που κερδίζουν από τις εξορμήσεις τους. Η γνωστή βουλευτής πληρώνεται αδρά για το τουρ της στην περιφέρεια και κάνει και την γκρίζα της διαφήμιση κάθε φορά που θέλει να τρώει τσάμπα ώστε να βάζει τα λεφτά στην τσέπη που περισσεύουν από τον προϋπολογισμό που της εγκρίνουν γι αυτά τα ταξίδια .

Οι καταστηματάρχες και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων άλλωστε έχουν πολλές φορές διηγηθεί τον τρόπο με τον οποίο η κυρία έχει επιβάλει την παρουσία της στα μαγαζιά τους χωρίς να πληρώνει και οι ίδιοι προφανώς για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να της το αρνηθούν. Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους χρειάζεται να ταξιδεύει εκτός έδρας;
Σύντομα κοντά σας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα ποσά που πληρώνεται γι αυτές της τις εξορμήσεις αλλά και με το όνομά της για να δείτε ποιους και τι πληρώνει ο ελληνικός λαός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: