Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Θερμά συγχαρητήρια στη Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, για την εξαιρετική εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του 4ου  Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 στη Λειβαδιά..

Η Φιλαρμονική μας παρουσίασε ένα ημίωρο μουσικό πρόγραμμα με ξένη και ελληνική μουσική, στο οποίο εκτός των μελών της Φιλαρμονικής, συμμετείχαν και οι μουσικοί από την  πόλης μας : Ηλίας Καλύβας (Ηλεκτρικό Μπάσο), Θανάσης Κατσουλιέρης (Ηλεκτρική Κιθάρα), Στάθης Φλώρος (Μπουζούκι) και Φάνης Καραγιώργος (Ντραμς).

Στο τραγούδι η Έφη Μάνδρου.

Συγχαρητήρια στον εξαίρετο Αρχιμουσικό κ. Στέργιο Χατζή και στους μουσικούς του, που αθόρυβα, με συστηματική δουλειά , πειθαρχία και όραμα, πρόβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη μας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι η Φιλαρμονική δεν είναι μόνο για περιφορές και παρελάσεις, αλλά σε πείσμα των καιρών, κρατά άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού στον τόπο μας, δίνοντας διέξοδο στις νεανικές ανησυχίες, έξω και πέρα από την ισοπέδωση και την αδιαφορία που επιβάλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: