Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ


Ανυποχώρητοι οι ιδιοκτήτες ταξί, θα αποφασίσουν σήμερα αν θα ταξιδέψουν χιλιάδες τουρίστες, ενώ αναμένεται να αποκλείσουν και την Επίδαυρο.
Από ώρα σε ώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνέλευση της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, κατά την οποία θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Ωστόσο και σήμερα η ταλαιπωρία χιλιάδων τουριστών αναμένεται να είναι μεγάλη καθώς προγραμματίζουν κινητοποιήσεις στο λιμάνι οι αυτοκινητιστές.
Προσερχόμενος στη συνάντηση ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ Σεραφείμ Κασιδιάρης, δήλωσε ότι η σημερινή απόφαση είναι "ενημερωτική" και όχι για λήψη αποφάσεων. "Η απόφαση είναι ειλημμένη. Η κυβέρνηση μας κορόιδεψε" δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης.
Όπως ανέφερε, οι ιδιοκτήτες ταξί είχαν συμφωνήσει σε ένα προεδρικό διάταγμα με την ηγεσία του υπουργείου επί Ρέππα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια υπογραφή, όπως είπε. Ωστόσο με την αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο όλα βρέθηκαν στον αέρα, τόνισε.
Ωστόσο οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να αποκλείσουν και την Επίδαυρο στην οποία παίζεται η παράσταση Ριχάρδος και η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη.



Θα αποκλείσουν το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου;


Με αφορμή την τελευταία παράσταση που θα δώσει σήμερα, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ο Κέβιν Σπέισι, οι ιδιοκτήτες ταξί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, από το Ναύπλιο, το Άργος αλλά και την Κόρινθο προγραμματίζουν να κλείσουν την είσοδο του θεάτρου, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο, τους θεατές να παρακολουθήσουν την παράσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: